TÄVLING – designa din egen almanacka!

Inlägget i samarbete med personlig almanacka.

Före årsskiftet satt jag mig ner för att i samarbete med personlig almanacka designa & plocka ihop lite skrivmaterial inför 2017. I veckan damp paketen ner i brevlådan och jag fick en riktig kickstart med inspiration till det nya året!
Almanackorna har oändligt med möjligheter för att alla ska kunna få en perfekt kalender utifrån sina intressen. Jag kommer använda min kalender främst till jobb men också som en slags matdagbok för mig & lillkillen när vi börjar med smakprotioner till hösten.
Utöver almanackan beställde jag hem ett skrivblock med den första halvan i helt kala, vita blad, en de av kalendern med små punkter för typografi & resten med ränder. Till skrivblocket beställde jag ett fodral i läder vart man kan sticka ner visitkort, kvitton & pennor. SÅ bra för möten osv. Omslaget som är designat av Fia Lotta Jansson är ju helt to die for dessutom!
Pärmen på min almanacka är gjod av mitt eget foto som jag vill ge er fri tillgång till för privat bruk – HÄR finns lite olika versioner som passar suveränt som pärm till min storlek på almanackorna! Varsågoda.

Jag fick också chansen att lotta ut en almanacka i valfri storlek åt en av mina bloggläsare! Du får självklart designa den helt själv med eller utan min bild som omslag.

Det ända du behöver göra är att svara på följande fråga i kommentarsfältet(kom ihåg att lämna efter dig din email i rutan så att vi kan kontakta dig ifall du vinner!) För en extra lott i tävlingen kan du följa Personlig Almanacka på facebook eller Instagram! Att följa är inget måste, kom ihåg att nämna i kommetaren att ni följer +ert användarnamn på instagram/facebook.

Vilken högtid är din favorit?

Tävlingen avslutad! Grattis Josefine Nybacka!

Psst.. Om du inte vinner så bjuder personlig almanacka på -10% gällande ett köp med koden C-INDY-2017 t.o.m 25 januari!

11

74 Comments TÄVLING – designa din egen almanacka!

 1. Soffi

  Jag skulle nog säga att julen är min favorit! Budskapet, mys med nära och kära, god mat, choklad och allt det där ☺

  Följer Personlig almanacka på Facebook.

  Reply
 2. Kajsa

  Min favorithögtid är nog påsk? När det äntligen på allvar har vänt mot ljusare tider och allt spirar och är grönt (åtminstone i blomvasen, heheh).

  Hoppas på vinst, har i flera år tänkt att jag ska beställa en kalender därifrån men ännu inte kommit till skott. Dessutom saknar jag ännu “bokalmanacka” för detta år! Jag gillar personligalmanacka på Facebook också (och heter samma sak där).

  Reply
 3. Ida

  Måste nog vara julen, den håller ju i sig så länge och det är så mycket runt omkring ? gillar på Fb och IG (diy_by_ida)

  Reply
 4. Malin

  Midsommar!
  Oftast varmt och mysigt och brukar spendera högtiden på en sommarstuga med god mat, brasa, skratt och bad!

  Gillar personligalmanacka på FB och IG.

  Reply
 5. Hanna

  Åh! Är såklart med, har mycket spännande pågång detta år så det vore perfekt att ha en fin kalender att fylla i viktiga to dos :)

  Julen är helt klart min favorit! ?
  Gillad på Instagram

  Reply
 6. Lena

  Skulle vilja säga julen (lugnet, stämningen, allt blir mysigt osv), men är lite full på all julmat och tomtepynt att jag istället säger midsommar. Vad är nu inte bättre än god mat, vänner/familj och den speciella ljusheten som man får uppleva här uppe i norr!

  Kalendern skulle också sitta så perfekt nu. Hittar aldrig en snygg i butiken! Och nu behöver jag verkligen hålla koll på allt som heter slutarbete, söka in till fortsatta studier, hitta ny lägenhet, söka jobb…..

  Reply
 7. Therese

  Villa avslutning/Venetziansk.. Dessutom är ju augusti favvo månaden. Vi samlas antaglien hela familjen eller vänner på villan, grillar, äter kräftor ochhar stående bord,skjuter raketer, myser, spelar spel.

  Reply
 8. Jessica H.

  Trots att jag just nu inte alls är sugen på jul, så är det nog min favorit. Älskar att pyssla inför, laga god mat och godis och framförallt, spendera helgen med sina älskade.
  Tänkte beställa en i höst men studentbudgeten höll inte riktigt så hoppas på vinst! Följer på Facebook!

  Reply
 9. Jenny

  Julen eller midsommaren, jag kan inte riktigt bestämma mej ☺ huvudsaken är att det är en högtid där man samlas med familj och/eller vänner för att umgås tillsammans! ☺ Jag gillar även personligalmanacka på instagram.

  Reply
 10. Julia

  Min favorithögtid är både julen och midsommaren, eftersom den ena firas i lugn och ro med familjen <3 Och midsommar firas med fest tillsammans med min andra familj: vännerna. Älskar att det finns så stora kontraster på högtider emellan!

  Reply
 11. Lotta

  Påsken, den firas av en bra anledning vid en (oftast) fin tid på våren + att det finns påskägg! Följer på instagram under namnet el8b

  Reply
 12. Sofia

  Påsken ; de blir ljusare,snön smälter, våren börjar visa sitt rätta jag??
  Gillar personligalmanacka på insta, soffon heter jag (är privat)

  Reply
 13. Sara Söderlund

  Måste nog säga våren ? har snart två små vårbarn så de är ju nog de största händelserna i livet & årstiden i sig är ju nog mysig då det blir ljusare och varmare, å sen att få smyga in lite härliga färger i inredningen ? därav skulle ju vinsten vara super för att hålla koll på alla rådgivningstider och dylikt för två barn ☺ följer på instagram & mitt konto är sara.soderlund

  Reply
 14. Pernilla

  Min favorithögtid är midsommar! God mat, fest med vänner och familj, fin långklänning och en krans i håret?

  Reply
 15. Rebecca Härtull

  Om födelsedag räknas så är det nog den! Ä L S K A R att ha födelseda! Annars är det nog julen, enda högtiden jag egentligen firar… :)

  Reply
 16. Bella

  Julen är utan tvekan min favorit högtid! Jag följer sedan tidigare personligalmanacka på både facebook & instagram.

  Reply
 17. Hanna

  Har lite svårt att bestämma mig… Men säger påsken! Det börjar våras i luften och vi får fira Jesu död och uppståndelse. En hoppfull tid tycker jag.

  Reply
 18. Anka

  För min del är julen bästa högtiden tillsammans med familjen, midsommar vännernas bästa högtid och Jukola sportens bästa högtid :)
  Jag har flera år haft kalendern från personligalmanacka och har alltid varit så nöjd!
  Jag följer dem på fb.

  Reply
 19. Milla

  Åh, har tänkt beställa en kalender därifrån men inte kommit mig för, så den här tävlingen kommer verkligen väl till pass! Håller tummarna håååårt nu att turen ska vara på min sida! :)
  Min favorithögtid är nog absolut julen, inget vinner den stämningen och gemenskapen. Och att få se dotterns glädje på julen när hon växer upp kommer att vara obeskrivligt! :) Sen så har nog valborg också en speciell plats i mitt hjärta numera, eftersom dottern är född då och vi får fira hennes födelsedag då! <3
  Följer på FB! :)

  Reply
 20. S

  Oj, både julen och venetiansk är två högtider som jag håller hårt vid, men julen är nog ändå något speciellt med, tid att koppla av och njuta av mysiga ljus, doften av gran, och bästa möjliga umgänge. Hittills har jag även ibland varit i jobb under jul och det är även speciellt, att se när andra får uppleva en stämningsfull högtid. Så drar jag lång sticka nu så faller stickan på julen. ? Hoppas nu på vinst, har även i flera år tänkt att jag ska beställa en kalender därifrån, iomed mitt jobb skulle det va praktiskt med en kalender så man håller koll på skiftena. Dessutom så saknar jag en kalender dit allt ryms för detta år, så nu håller jag upp tummar & tår!

  Jag gillar personligalmanacka på
  Fb & insta.

  Reply
 21. Nina

  Jag skulle nog säga att påsken är min favorit. Dels för att jag har födelsedag däromkring och dels för att det ofta brukar kännas som vår på riktigt då. Man vet att man har heeela sommaren framför sig, så härligt!
  Skulle vara en fin vinst detta, min råddiga hjärna skulle åtminstone vara tacksam ;) Följer även på instagram.

  Reply
  1. Nina

   Glömde skriva instagramnamnet men det är för+efternamn. Har privatprofil men du slipper väl och se från personligalmanackas sida att jag följer dem.

   Reply
 22. Harriet G

  Gillar absolut julen bäst. Familjen, maten och så klart budskapen julen bär med sig. Påsken är ju också en riktigt fin högtid, med tanke på Jesu uppståndelsen.

  Reply
 23. Linn

  Utan tvekan så är julen min favorit högtid! Alla förberedelser inför och att sen i lugn och ro kunna njuta av julfina hem tillsammans med släkt och vänner ❤

  Reply
 24. Cecilia

  Midsommar är nog bäst.
  Spännande i år också när vi har bf just till midsommaren.
  En personlig almanacka skulle passa mig så bra nu just.
  Hoppas på tur!

  Reply
 25. J

  Ää hur har jag missa den här tävlingen?! Tur jag märkte den nu för imorgon tänkt jag inskaffa mig en ny, men mittiallt om man sku råka ha turen på sin sida så sku jag int behöv göra det :D Julen är absolut min favorit med alla nära och kära runt omkring och mysiga ljus som värmer ända in själen på en!

  Reply
 26. Frida

  För ett år sedan skulle jag ha svarat julen men efter att jag mistade min farmor så har det varit tungt och julen var inte mera den samma då vi alltid firat ihop. Nu väljer jag sommaren, då är både jag och min hund lyckligare?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.