All helgons morgon

Det är nått visst med röda lördagar. Lördagar överlag. Så mysiga.

Här tog vi morgonen i sakta mak, gosade alla tre i sängen och kände efter sparkar av Egon.

Gården såg så vacker ut genom fönstret så jag måste ta me kameran när jag tog ut Fia imorse.
Köket som fick sig en fredagsstädning igår stod i vacker förmiddagssol. Jag måste erkänna - jag trodde inte jag skulle bli såhär nöjd med vittsjö-hyllorna i köket. Visst skulle det underlätta att inte behöva kolla efter damm i kopparna varje gång man ska använda dem, men oj så snygga dom är! Och mycket lättare att hålla städade när var sak har sin plats och det inte finns så många luckor ivägen.
För att inte tala om stolarna. ÄLSKAR det mörka lacket, något jag inte heller trodde jag skulle göra...
I veckan tog jag ju in julens första granris - men hur får man dem att börja dofta snabbare?
Anton drog till gymmet och jag slängde in risgryn & mjölk i ugnen, idag ska vi fira farsdag i förskott hos Antons familj, nån fågel viskade nötbringa i mitt öra... mmm!
Kökshandduken från Lexington är en gåva från Antons föräldrar som jag fick i födelsedagspresent 2015, med inte har använt före köket blivit färdigt. Vi har ganska många textilier som vi fått i gåva som jag valt att vänta med att öppna tills rummet dom hör till är färdiga. Till exempel fick vi ett stort set med badhandukar, hand-handukar & en tvål av Gant från våra vänner till förlovningspresent som vi nu snart får öppna och använda när stor badrummet blir klart. Det känns lite mer värdigt att ta i bruk fina textilier när man har ett vackert rum att använda dom i, visst?
Vi konstaterade imorse att både jag och Anton behöver nya ullsockor. Jag tänkte som så att efter mjukaste mjuka-tröjan är färdig ska jag stick matchande åt oss i nått coolt mönster. Dom jag nu använder är storlek, 45 kanske... Så dom ryms inte så bra i tofflorna. Men mysiga och varma är dom minsann!
För en stund sen parkerade vi oss i soffan, Fia ligger som vanligt o gosar bredvid mig och jag ska nu byta datorn mot stickningen tills Anton kommer hem med ingredienser till dagens bak som jag tänkt överraska granngården med(Anton föräldrar alltså). Och röra om risgrynsgröten ska jag också göra!

Hoppas ni haft en mysig morgon, och om inte så finns det ju en dag imorgon också!

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro,
Va fint de blev med listerna på plats runt fönstren!! 😊
carolaekman.fi
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Ja det gör nog verkligen så stor skillnad! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229