All these filters

Sååå, nån av er ville veta vad som låg i foto-utrsunings-lådan jag beställde hem förra veckan. Idag hämtade jag paketet och det låg följande grejer som jag länge behövt men inte direkt orkat köpa, hehe. Anywayz så fick jag hem dessa godingar.

-Filterhållare -Två adapters till ovan nämnd -(min tredje)fjärrutlösare, nån annan som är bra på att tappa bort dessa fina? -inte ett, inte två, utan tre filter!
I paketet låg också en lins, men den får åka tillbaka... Altså nej vad jag är sugen på en eller två ny kamera. En Olympus E-M10II eller nått av alpha-serien från Sony att bära omkring i väskan, och en Nikon 750D istället för min 7000D. Man växer så snabbt ur sina kameror så det är inte sant. Egentligen var köpet av min 7000D ganska onödigt, kameran har färre megapixlar än min gamla kamera, självklart har den fler fördelar, men istället skulle jag kunnat köpa en fullformat, det var ju egentligen den jag ville ha. Har faktiskt inte heller lärt mig så mycket av min 7000D, dom skorna hade jag redan fyllt.

För jobbets skull är jag också illa tvungen att uppdatera mig för att kunna prestera det som krävs av mig. Känns lite som att vilja göra en trerättersmiddag med ett leksakskök. Aja, först ska vi gifta oss och fylla ett hus med möbler, men sen!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jag jobbar som fotograf och social marketing director 😊
www.cindyekman.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Absolut! Blixten jag har är helt super, mångsidig och på billigare sidan. Den är från Nissin och modellen heter i40, liten och lätt att använda! 😊 http://www.nissindigital.com/i40.html
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229