Allt om våra bröllopsdekorationer

Sådärja, nu är tiden kommen för lite (av vårt eget)bröllops-snack.

För nån vecka sen satt jag mig ner en kväll och beställde allt vi kan tänkas behöva i dekorationsväg från ebay. Eftersom vi lever i ett mindre kaos för tillfället är min kreativa del av hjärnan lite på paus. För mig kommer kreativiteten mest när hemmet är städat, garderoben sorterad efter färgskala osv... Så jag har inte haft nån riktig inspis-kick på flera månader. Inte mej emot, jag sparar dem gärna tills jag har tid och rum med dem!

Anyhow så tänkte jag inte börja stressa över att DIY'a girlanger och bordsdektorationer när jag kan beställa dem från ebay för en tredjedel av priset. Så det jag kan beställa är beställt, bra va?!

Hittills har detta anlänt.

Trodde aldrig för ett år sen att jag skulle få för mig att köpa färdigt ihopvikta pompoms, haha! Men.. 20€ billigare blev det, och väldigt många timmar mindre tog det ;)
Folie-bokstäver! I guld!!! Lövit.
Två av fem sugrörspaket, ett av fem godispåse-paket!
Candy bar - girlang för en euro, win!
Dessutom beställde jag hårkransar åt alla mina nära vänner & systrar. Under femman blev det för närmare tjugo stycken, inte dåligt!
Fia gillar dem... Inte. Mutade med godis, paretingskillzen glänser.

Så detta har jag fått hem hittills! Fler inlägg kommer lite vartefter, kan redan nu meddela att alla dekorationer jag beställ blev sextio euros sammanlagt.

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Hejsan! Vi kommer göra det enkelt för oss och fylla dem med vanlig luft och sen dubbelsidig tejp och fast på väggen! Ballongerna bildar ordet photobooth 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229