Älskade Elba och en urpissig lördag

I lördags vaknade jag upp på fel sida minst sagt. Med mycket känslor, tråkiga nyheter och en trött mor bestämde vi oss efter lunchen att en tur till Elba var den sista chansen att vända dagen till nånting bättre. Sålänge vi var där kändes måendet otroligt mycket bättre, när vi kom hem tog jag en lång nap, nästa dag var betydligt bättre.

Villa Elba är, som ni vet vid dethär laget, en av mina favoritställen i Kokkola. Sen vi sist var där hade en trollstig kommit till med små roliga grejer, nya små byggnader och en hel stig vi inte sett förut. Tycker så mycket om Elba, dom har gjord så mycket roligt för barnen. Charlie var ganska trött redan då vi kom till Elba så den korta stigen som består av dom breda gångarna i trä plus lek i lekparken skulle räckt gott och väl. När man följer skyltarna med fotspår kommer man till stigen utefter gärdsgården med lekar, små bänkar, en liten stuga och en utställning troll. Elba är verkligen ett ställe att besöka med barn!

Längre vandringsleder ut till havet och Harrbåda fyr finns också som vi faktist aldrig gått, den orkar nog inte Charlie gå, och jag orkar knappast bära honom i rinka heller. Får boka in tumisutflykt till hösten.

Termosen är alltid med, oavsett hur länge vi tänkt stanna, haha. Kaffe i naturen, inte mycket som slår det.

Tå dömde rik sku veta hu bra vi fati har e.
;)

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Härligt, det där utflyktsmålet ska jag sätta bakom örat. 😊
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Rekommenderar varmt!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229