Årets första

Igår kom gubben hem med årets första knippe tulpaner. Snittblommor måst ju vara det effektivaste sättet att få sitt hem att se helt fabulööst ut. I like it!

Förresten, GRATTIS Josefine Nybacka som är den lyckliga vinnaren i personligalmanacka-tävlingen! Vi hör av oss i nästa vecka.
Imorse tog jag hjälp av Anton och tillsammans bäddade vi klart i vagnen inför bebis-arrival. Så mysigt med fårfällen vi fick av fammo-to-be i julklapp i bottnet av vagnen & åkpåsen från babyshowern på! Ååh där lär han nog trivas, lillen!
När vi köpte vagnen, begagnat, hade dom förra ägarna bytt ut handtaget då det varit så slitet, det gjorde ju då ingenting eftersom att jag ändå tänkt sy nya handtag av fusklädret jag syr napphållarna i! Frågan är nu bara svart eller cognac? Det lutar mot cognac just för att det är så otroligt snyggt mot det gröna. Både skötväskan och åkpåsen är gjorda i brunt läder så därför kanske det blir lite too much... Äh vi får se!
En annan som längtar efter sällskap... Helt på eget bevåg hoppar hon upp i varukorgen under vagnen och tuggar på hennes favoritleksak. Naaw!
Idag måste jag vila, det blev lite mycket igår... Tur att jag har sticksömmen och mandariner att hålla mig sällskap, och lilla Fia såklart.

Ha en fin lördag!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
En så mysig vagn! Vill helt klart ha en sån modell vuxen 😊)
nouw.com/hannacaluyong
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ja visst är den mysig! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229