Årets paket

Godmorgon fredag!

Eller tja, morgon och morgon hehe... Har varit så trött de senaste dagarna så trots att jag stigit upp klockan åtta som vanligt har jag somnat om igen och sovit vidare till 12/13-tiden. Hb är som tur normalt trots att jag är såhär trött så det är ju bra.

Om nån timme ska jag packa oss i bilen och köra iväg mot Jeppis för att möta upp en massa fina tjejer! Efteråt ska jag köra iväg till Antons syster & tillsammans med henne hamstra en heel massa garn. Under dagen kommer magbilden upp i vanlig ordning!

Tidigare i veckan gästbloggade jag hos Kitty om lite inspiration och hur våra paket kommer se ut iår, så jag tänkte visa lite av det inlägget här också! Som vanligt håller jag mig till en väldigt gammaldags känsla med jute-band och bruna papper, helt utan tejp.
Iår har jag dessutom investerat i sigiller & vax till paketen, och dom blir så fina! Några paket har jag tänkt binda som kransar till, men eftersom dom skulle torka och barra bort före julafton så får den första delen se ut såhär! Ska fota resten av paketen åt er sen om jag kommer ihåg ;)
Hoppas ni får en super-fredag! Det ska vi ha! ♥

Gillar

Kommentarer

Sandramaria
Sandramaria,
Alltså jaa, äkta sigill ger verkligen den där riktigt festliga känslan! Super snygga inslagningar! 😊
Sandramarias.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Eller hur! Tusen tack 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229