Att ångra sig när det blir för dyrt

Nu när vi flyttar in till huset vårt är vinden fortfarande orörd, vi bestämde ganska snabbt att vi inte kommer börja riva där före våren, hela taket ska nämligen isoleras på nytt, därför sparar man en hel del på att inte riva upp taket när termometen visar minus tjugo... Därför kommer vi första tiden sova i matsalen på nedrevåningen. En grej som jag har väldigt svårt för är att hålla det städat när var sak inte har sin plats, därför oroar jag mig en gnutta över var vi ska ha våra kläder nu denhär första tiden....

Vill heller inte börja montera ihop garderober som ändå inte kan användas på vinden före vi lagt upp väggarna var dom ska vara. Som det ser ut nu kommer vi riva ner alla väggar på vinden, det ända som lämnar är skorstenen och ytterväggarna, och sen kommer vi vartefter vi vet hur många rum vi behöver lägga upp nya väggar, alltså kommer hela vinden vara öppen tills kommande barn vill ha egna rum.

Då tänkte jag att jag kan ju göra en klädställning jag haft i bakhuvudet nu när vi tillfälligt är utan klädförvaring, men ångrade mig efter att jag gjort kostnadskalkylen.... Hehe. Plussa ennu på guld spraymål som ändå inte kommer hålla slitaget.

Feel free att snatta min kostnadskalkyl!

Så, några tips på tillfällig, snygg, klädförvaring?!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Har sett flera klädhängare som är gjorda av trädgrenar från naturen, googla! Billigt, enkelt och snyggt enligt mig 😊
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Ahaa, ska kolla upp! Tack för tipset 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229