Att kicka igång lördagen

Inlägget är sponsrat av Stadshotellet i Jakobstad.

För några veckor sen mailade Matilda från Stadhotellet mig och en drös andra Ösetrbottniska bloggare om vi ville prova på ett av deras många nya satsningar - lördagsbrunch. Jag som älskar hotellfrukost var inte sen att tacka nej!

En brunch är sådär snabbt förklarat en blandning av frukost(breakfast)och lunch - brunch! Ett superkoncept för mig som alltid staplar in till hotellfrukostarna en kvart före dom stänger, allt gott är slut och man får slänga i sig maten istället för att sitta ner och njuta av den. Anton är ennu värre på dethär med att stiga upp i tid till hotellfrulle, så oftast blir det så att vi brunchar på stan istället när vi bor på hotell.

Brunchen kommer hädanefter serveras varje lördag 11-14 vid Restaurang Per-Brahe & Ludwig, ingång från gågatan. Brunchen kostar 13,90€ per person, priset är verkligen bra med tanke på det stora utbudet och den höga kvalitén.
Vid stadhotellet fanns så mycket att välja på så att man helt ordagrannt inte visste var man sku börja!
Allt från fruktfat, bacon & ägg till maffiga chokladtårtor & möjlighet att själv pressa sin apelsinjuice!
Min lillkille gosade i Carros famn för det mesta!

Ett riktgit stort plus var det supegoda kaffet från Roger's Coffee!

Tack Stadshotellet och alla fina bloggare för en superstart på lördagen. Jag rekommenderar verkligen att inleda lördagsshoppingen med ett besök till Stadshotellet, jag kommer definitivt boka in fler lördags-bruncher inom snar framtid!

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla,
Ser gott ut! Men fanns det mkt vegetariskt?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Det fanns det! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229