Att köra planer i verket

Ni vet när man står och gör mat eller städar eller nånting annat tråkit som tar upp båda ens händer, men kräver noll hjärnkapacitet, och så kommer man på värsta idén och bara smider vidare på den och utvecklar tills den är så bra så man kan börja skriva & skissa ner så att man inte glömmer - idag fick jag en sån.

Imorgon behöver jag bara övertala min partner in crime så jag får sätta planen i verket!

Lagom mysig bild från nån julmarknad för nåt år sen. ↑

Idag har jag bakat mer bröd, de senaste bröden gick åt på bara nån timme. Brände mig riktigt fint på plåten dessutom, så nu har jag gått med smör på tummen hela eftermiddagen... Min surdeg blir bara bättre och bättre, och jag som trodde den dog i helgen, men icke! När degen jäste till sig idag sköt locket bort sig från bunken två gånger, bra har min surdeg blivit.

Ikväll är det dock roligare grejer på schemat(sarkasm), här ska ordnas smutstvätt så det ryker om det. I helgen drar vi ju nämligen på roadtrip, finns det nåt jag verkligen h.a.t.a.r så är det att komma hem till ett stökigt hem efter att ha sovit borta. Ugh.

Hoppas ni får göra nånting roligare än tvätta kläder ikväll, om ni är helt utan idéer kan ni komma hit och hjälpa mig, lovar att jag bjuder på nybakt bröd!

Gillar

Kommentarer

Jannike
Jannike,
Vi kan kör hos ert ikväll bara du kommer hit och tar hand om klädhögen imorgon 😉
WWW.jannikelle.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Haha oh no - räcker riktit bra dehär vårt berg 😉
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229