Att vara seriefreak

Hej!

Idag har jag ett megabra tips till alla likasinnade som älskar serier!

En streamingsida på nätet, helt avgiftsfri, fylld till bredden med the best of the best och det bästa, alla länkar fungerar ypperligt!

Jag snackar ju förståss om thewatchseries.to. Här finns alla serier du kan tänka dig, allt från Buffy & vampyrerna från 1997 till Ellen Degerneres. Det jag gillar mest med sidan är att man enkelt kan connecta med facebook och lägga till serier i sin "Watch list", där du enkelt ser när och om nya avsnitt kommit. Nya avsnitt uppladdas med några minuters marginal från när dom sänd i USA, hur bra?

Min Watch List ser ut såhär för tillfället:
Telenovela började jag kolla på endast för att Eva Longoria är med, namnet är ju inte särskilt tilltalande, men oj så förvånad jag blev!
Serien handlar om en grupp skådespelare som ständigt spelar in spanska dokusåpan "Telenovela". Väldigt lättsam & rolig serie.
Jane the virgin är en serie som handlar om Jane som i misstag blev konstgjort befruktad och gravid med hennes chefs barn, när hon var förlovad till sin kärlek, kriminalpolisen Michael. Första säsongen är riktigt bra och sammanhängande men de sista säsongerna har nu börjat avta lite och övergå till en kriminalserie. Helt värt att kolla!
Limitless är fortsättningen på filmen av samma namn. Filmen var riktigt bra, serien är ennu bättre! Handlar om Brian Finch som fick händerna på en tablett NCT, som gör att hjärnan går på övervarv och klarar av saker som inte ens de smartaste personerna på jorden klarar av. Brian blev intagen till FBI istället för att åka i fängelse, han är nämnligen den enda som inte får de fruktansvärda bieffekterna av pillret, tror FBI, egentligen har han tillgång till motgiftet till tabletterna. En superbra serie, huvudrollen har dessutom helt underbar humor som lyfter upp hela serien till skyarna.


New Girl, ah! Om ni inte sett denna serie har ni många kvällar räddade! New Girl är en underbar serie om fem vänner som bor tillsammans i ett idylliskt loft i New York. Huvudrollen Jess är en lite udda klasslärare som samlar på unika hattar & väskor, hon har en såå rolig, sarkastisk personlighet
som toppas av med Nick's comittment-issues, Schmit's over-the-top kvinnotjusande & Winston som hänger med på alla dåliga idéer. Helt suverän serie!
Modern Family var jag väldigt skeptisk till före jag sett första avsnittet, hade bara kollat nån minut från TVn och så, men när jag väl började se serien från början var jag fast. En väldigt underhållande humorserie! Min favoritkaraktär är nog ändå Phil, så typiskt barnslig trebarnspappa som förbrilt försöker hålla sig cool i sina barns ögon. Denna serie har så många underbara karaktärer så jag vet inte var jag ska börja, SE.DEN!
The Big Bang Theory är en riktig nördserie. Swerien kretsar runt fyra forskare till vänner med sina stora och små problem ständigt på jakt efter kärlek, spänning & sällsynta actionfigurer. När Penny flyttar in i lägenheten mittemot startar Leonards förälskelse för henne, med en behövande, socialt handikappad Sheldon till rumskompis är det inte lätt att få fram känslorna. Serien är en enda fin kärlekshistoria varvat med högklassig sarkastisk humor. Rankad 8,4 på Imdb dessutom, om ni inte trott mig före, tro mig nu, SE DEN!!

Angående serier
så har jag ett par på hyllan, runt trettio serier har jag kollat, några av dem har jag kollat igenom till och med 5 ggr. Desperate Housewives är min absoluta favorit, på delad andra plats Dexter och Sex And the City, på trejde plats Modern Family, eller The Big Bang Theory, nej One Tree Hill. Ääää! Omöjligt att välja. Har jag nämnt att jag älskar serier?

Mottar med öppna armar tips på riktigt bra serier!
Hinner inte riktigt se kola på så mycket serier nu med bröllop & renovering men sen!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Åh, tack för tipset! 😊 Har just kollat klart min gratismånad via Netflix men valde att lägga pengarna på photoshop varje månad istället. 😊
finachristinas.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Va kul att ja kuna tipsa! Helt rätt val av vad man lägger pengarna på 😉 vi har netflix men de e så dåligt då int alla säsonger finns där av de få bra serier som finns -.- enklare då att bara streama online gratis då det ändå finns bra sidor..
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229