Babyfeet

Ingen bebis här i gården ennu. ...men tur att vi får gosa med lilla Tildes små bebisfötter tills vår egen bebis behagar starta sin färd ut! Bilden är från när jag fick besök av alla systrar + småtjejer och vi passade på att ta några foton av då 4 veckor gamla Tilde i en romper jag stickat.

Min förlossning visar ganska många tecken på att det kanske närmar sig, men det kan lika bra återstå 3 veckor, så vi försöker gilla läget här bara tills han fixerat sig. Imorgon ska vi på profylax, äntligen - vi missade ju förra tillfället när jag var inlagd, så det ska bli riktit intressant.

Sen i förrgår har jag hunnit baka en dubbelsats bullar som innehöll både tårar, svordomar & förlossnings-andning, meen smärtorna får ju i princip börja komma nu, helst inget fostervatten för då blir det ambulanstur till sjukan - men smärtorna vill vi ha!

Har också hunnit sticka färdigt Bladrillejakken, som bara ska monteras och sys knappar på. Har dock tappat bort mina stoppnålar så nya får jag inhandla här i veckan ennu.

Ikväll påbörjade jag en tröja åt mig själv i Big Merino, och beställde lite garn till våren i riktiga sommar-färger! Mönstren är sparade redo att köpas så fort garnet kommer. Tagga! Har bullat upp med små projekt inför våren och sommaren, inga inspo-dödare(stora plagg som aldrig blir klara) kommer jag hinna med har jag på känn hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229