Bäst just nu - Podcasts

Jag tänkte ranka poddarna, med kom fram till att det är omöjligt. Så vi tar det såhär istället.

Nu under den senaste tiden när jag ofta är ute på prommis med Fia, städar och fixar här hemma and so on så har jag allt som oftast på en podcast i bakgrunden. Jag är en typisk -orka göra en sak i taget- person, jag kan t.ex inte sitta ner och se på en film utan att spela nåt på telefonen, jag kan inte gå på en springmatta utan att kolla på netflix(bra serietips som jag ägnat endast åt springmattor), jag kan alltså inte göra en sak i taget, för jag är på nått sätt rädd om att mista tid, hehe. Jag vet att jag är konstig, no need to further imform! Därför är just poddar min bästa lösning, jag kan jobba, träna, städa, virka, blogga - i ro sålänge jag får ha en podd i öronen.

Anyways så har jag några poddar jag följt slaviskt sen de första avsnittet och under den senaste tiden har jag hittat nya! Lite som att man hittar tjugo kilo choklad, man får äta obehindrat tills dom tar slut. Okej dålig jämförelse. Men att ha såå många avsnitt att höra på, det är lycka det!

Först ut, två bloggare en podd. Älskar den nya säsongen, ännu mer oscensurerat är the way to go! Denhär podden tycker jag om för humorn, åsikterna & öppenheten. Lite extra roligt att självaste syyron är en av bloggarna i podden, på gott och ont, väntar ennu att hon ska börja diskutera min vikt som ettåring(17kg för den som undrar ;)) haha nånej jag är int så gene av mig! Denhär podden ger en verkligen sjuka skrattgropar kan jag lova er!

Finns på Soundcloud, väntar med iver på att få följa bloggen via iTunes!

Ted & Kaj. Var ska man börja... Denhär podden är så ursinnigt rolig att jag vet int om jag nångång kommer sluta spela avsnitten på repeat. Hädanefter kallar jag alla gravida kvinnor den befruktade, haha dom som int hört denna podd tycker kanske int att jag är helt frisk. Älskar att Kaj är så "förståndig" i det sättet han talar, sarkasmen är så on-point! Skrattar tills ja gråter när dessa två driver med sig själva, och alla andra. Hör.den! Finns på iTunes.
Monday Glory är för mig ett substitut och en fortsättning på min första podd-kärlek Isabel Adrian & Rebecca Stellas podcast. Den är sådär härligt öppen, med många igenkänningsfaktorer & allmänna tips. En härlig peppig podd att ha i hörlurarna när diskberget hopar sig! Efter att jag förra veckan fann denna podd har jag lyssnat på alla några av de första avsnitten, det beskriver väl ganska hur mycket jag gillar denhär podden... Vill inte att de ohörda avsnitten ska ta slut, buuää! Dessa snygga tjejers bloggar hittar ni här & här! Finns på iTunes(yey!)
Josefin & Vanja's podd är just en sån podd som jag följt slaviskt från de allra första avsnitten. Både Josefin & Vanjas bloggar har jag läst flera år redan och Josefin's instagramkonton ligger på min top 3! Dessa inspirerande tjejer som är så peppiga får man aldrig nog av. Deras sätt att se på livet är verkligen otroligt inspirerande. Ska verkligen gå in för fem-två nu! Tack för att ni förgyller mina onsdagar. Power-ladys så det ryker om det! Finns på iTunes.
Sen har jag några poddar jag just börjat beta av, som jag inte riktigt fått nån uppfattning om än, som jag kanske faller för efter några avsnitt, men än sålänge är dessa mina favoriter!

Så det var lite fredags-podd tips av mig, ni får jättegärna slänga in tips åt mig!

Gillar

Kommentarer

Jennie
Jennie,
Poddtips: Fredagspodden, I nöd och lust (relationspodd med Petra Tungården), Alex och Sigge, Den fantastiska resan (med Zara Larsson) och Värvet
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tack! 😊 har hört dem alla 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229