Bladrille på stickorna & flyttdags

Hej på er!

Utöver att jag somnade runt 4 tiden inatt har min måndag varit super.
Jag har beställt lite nödvändigheter inför en superkul grej jag påbörjat, väldigt hysch hysch än sålänge dock. ;) Far & hans VVS-kollega har varit här och installerat element, kran & toalett på vinden, så nu kan vi börja städa inför flytten upp, iih!

Igårkväll tog jag tummen ur och köpte bladrillejakke-mönstret från Ravelry. Har känt att jag stått och stampat på samma ställe en stund med stickningen, så det var dags för ett steg upp. Mönstret var int så svårt visade sig bara man fick det förklarat, tack Pernilla :* , så nu förstår jag lite mer hur diagram funkar. Vi var också ut på en “promenad” till postlådan idag, det slutade med sammandragningar som kändes som knivhugg så där for ju feelisen lite…

Anyways så tänkte jag fixa lite mat här före surisarna tar över min kropp och köra igång en bulladeg om inte jästen blivit för gammal, sålänge får ni vila ögonen på det vackra bladrille-mönstret.

18

4 Comments Bladrille på stickorna & flyttdags

Leave a Reply

Your email address will not be published.