Bookbindning

I nån vecka har det kittlat i fingrarna efter att ge mig på att binda häften. På listan över häften/böcker jag faktist behöver har jag en födelsedagsbok som jag tänkt måla ett omslag till på akvarellpapper, och en slags stickbok som jag inte ännu kommit fram till ifall jag ska printa infyllnadsblad i eller hur det blir. Sen har jag sen i våras velat pressa eget papper men det får nog vänta tills jag har stunder längre än en kvart för mig själv, dom måste jag prioritera för dusch och städ tillsvidare, haha. Allt har sin tid!


I helgen var det iallafall dags, jag plockade ihop allt jag behövde och tänkte parkera mig ute på gräsmattan för en DIY-stund sålänge A sov i vagnen brevid men det blev lite ändrade planer så vi fick parkera oss inne vid matsalsbordet istället, det gick nog minst lika bra om inte bättre. Bokbindning var definitivt svårare än det ser ut, åtminstonde ifall man vill ha ett jämnt och fint resultat. Men nånting blev det ju iallafall.

Nån annan som provat bookbindning? Jag ska definit göra fler häften och försöka hitta tålamodet att göra det riktigt noggrannt också för en snyggare finish.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ohh men detta är ju så häftigt!! Pysslade med sånt här när jag var yngre och älskade det verkligen 😃 Vore så kul att se mer när du fixat ihop lite :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Cindyekman
Cindyekman,
Åh så kul! 😍 Ska definitivt prova binda fler, direkt jag får lite tid över! 👏🏼 Kul att du gillade inlägget!
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229