Byrån med stor B

Hej på er! Helgen har varit lite busy. På lördag jobbade jag från morgon, på kvällen hade vi 10års-fest med alla chydenia-arbetare, superkul! Därav inget bloggande. På söndagsmorgon for jag på kaffe till grannarna som hade hämtat hem en möbel från ikea åt mig på samma gång dom var där, men mer om den snart. Efteråt körde vi raka vägen till Jeppis för födisfirande, hem kom vi där runt elva efter att ha stannat på kaffe hos Bella i Kronoby. Så ja, lite lite tid hemma denna helgen. Nu till byrån. Ååh! Denhär byrån såg jag skymten av på IKEA's svenska sida i torsdags, där stod det att man varken kunde kolla tillgänglighets-status eller beställa den via internet. Great. Jag slängde mig över den finska och svenska chatten och vi klurade ut att dom inte alls finns att få i Finland, men däremot fanns sex exemplar kvar i Haparanda, sex stycken. Jag kände mig lite besegrad, kommer aldrig att få tag på byrån, men icke sa nicke eftersom grannen Carolina var påväg till IKEA i lördags bad jag henne kolla om den fanns kvar då ennu, och isåfall nappa tag i en. Sagt och gjort, där fanns dom ennu kvar, den icke-existerande byrån. Så glad!! Byrån finns i fler upplagor i den vanliga färgsättningen, som hittas här.

Byrån är jättestor, därav också väldigt rymlig. Vi kommer ha den som hideaway för micro och andra köksmaskiner som inte ska stå framme. Samt lite mer vardagliga fat osv. Den kommer alltså stå i köket bredvid kylskåpet!
Glasflaska fyndade jag i förra veckan på loppis, den kommer odla ett och ett annat ekollon kan jag meddela!
Träslaget byrån är gjord i är eucalyptus, så på vissa ställen kan man urskilja en lite rosa-aktig ton.
Fia har festat med pafflådor hela helgen.
Åh, så glad att denna byrå tillslut blev min! Hihi. Idag ska jag jobba i butiken till sena kvällen, sen ska vi ta ut alla maskiner från nedrevåningen som vi inte behöver längre, iih! Snart börjar här se ut som ett hem!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jarina
Jarina,
Vad fint! Och åh, vad söt Fia är <3
jarinafoto.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229