Charlies nya rum

Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi Som i de (antar jag)flesta familjer har vi haft lite av ett problem med att Charlies a.l.l.a leksaker ska plockas upp från golvet och hällas ut igen cirka tre gånger om dagen, speciellt när han var några månader yngre var detta favoritsysselsättningen... I samarbete med Jollyroom har vi fått inreda det ultimata barnrummet åt Charlie. Förutom att mysfaktorn är på 5000 så har jag fokuserat på pratiska produkter också. Öppna hyllor för böcker, en kista med säkerthetsöppning som han själv kan öppna utan att sen få den i bakhuvudet, en hel drös "kaos-korgar" som jag gärna kallar dem, hit ryms så otroligt många mjukisdjur, duploklossar och kläder som blivit slängda på golvet i all hast.

Den maffiga giraffen är 145cm lång, hur cool?
Tavlan med texten "even a superhero needs Jesus" fick Charlie i julklapp av sin gudmor, passar perfekt på hans nya hyllor! Lampan som ser ut som ett tipitält hittar du här! <
Den svarta korgen sväljer så otroligt mycket leksaker, vi har en likadan från förr i vardagsrummet på nedre vångingen. Korgarna i canvas kommer i ett set med två stycken! [gallery size="large" ids="9929,9940,9941"] Drömfångaren & tipiptältet ger ett så mysigt intryck! Fia har hittat sin favoritplats, också resten av familjen. [gallery columns="2" size="large" ids="9926,9927"]

Säckstolen var jag lite halv-skeptisk mot i början, men alltså sjukt vad den är skön. Att amma i är den verkligen superbra, det ända problemet är att man inte kommer upp, haha! Alltid när jag sitter här och stickar sålänge Charlie leker på golvet kommer han med jämna mellanrum upp i den med mig för gos-pauser & dra-i-brösten-pauser. Gullungen!

[gallery columns="2" size="large" ids="9937,9936"]

C bokstaven (som går på batteri), och resten av alfabetet kommer från Alice & Fox och finns i vitt också. Nu ska vi faktist smyga upp för trappan och ha fredagsmys i soffan i Charlies rum med pappan som kommer från jobbet vilken sekund som helst.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229