Min kyckling & wokgryta

Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina bästa lunchtips åt er, snabbt, enkelt & fruktansvärt gott!


Till 2 portioner

En påse classic wok-blandning
Ett paket honungsmarinerade kycklingstrimlor 300g
Ett paket matlagningsgrädde
Smör till stekning
Broilerkrydda
Salt

Glasnudlar eller vanliga, ett paket per portion

Börja med att steka kycklingen i stekpanna tills genomstekt.
Häll Woken i en skild stekpanna, om påsen är fryst häller du 2 dl vatten på och låter koka upp för att sen hälla bort vätskan, stek woken i smör tills den fått lite färg. Häll över kycklingen i samma stekpanna och tillsätt matlagningsgrädden och kryddorna, låt koka upp och sjuda en stund.

Koka vatten och häll över nudlarna, låt stå och häll sedan bort vätskan.
Voilá!

Bästa med min grytan är att den är perfekt att värma upp nästa dag också.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published.