Där gräs och gröda gror

Igår tänkte jag blogga om hur bra det går för min försådd, glömde ju såklart & kastade ett öga på dem imorse pånytt. Squashen har växt typ 3cm under natten!!

Bildbevis har jag ju såklart. Första bilden tagen igår, resten ett dygn senare.

Squashen är längst till vänster.
Helt sjukt!! I denhär farten kommer ju stackarna dö då dom väl ska planteras utomhus... Tänkte ju behålla några plantor inne i kruka, men resten ska ju få växa utomhus. Aja vi får se hur det blir!

Exakt en vecka har dom fått växa, dethär huset är så bra för växter! Trodde ju att jag var sämst på att hålla växter i liv när vi bodde i chydenia, men orsaken var ju lägenheten som var för torr och tät, här gäller andra bullar vill jag meddela! Kommer vara så fint med mina krukor här i fönstren.

Gillar

Kommentarer

Milla
Milla,
Härligt att det växer så bra! ? Ifjol skaffade vi ett litet drivhus där jag hade mina plantor och avhärdas en tid innan de skulle planteras ut, det var suveränt! Kunde sätta ut dem dit tidigare än om de bara stått ute i det fria, på dagen kunde man rulla upp framsidan och lufta plantorna och så stänga till natten så det blev varmt och skönt. ? Perfekt när utrymmet inomhus blev allt mer begränsat för de växande plantorna! Kan annars tipsa om att skära/klippa av tomma mjölkförpackningar som man tvättar ur och planterar i när plantorna blir större, hade tomater och luktärter i såna ifjol och det var jättebra, bara att slänga sen när man planterat ut! ?
skogsdoft-havsbris.blogspot.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Tuusen tack för tipsen! 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229