De fyra sista - LYKO's julkalender

De fyra sista luckorna i kalendern innehöll några av de bästa produkterna enligt mig. Inte helt oväntat, det bästa till sist. Efter alla 24 luckor kan jag konstatera att jag mer än gärna köper Lykos kalender nästa år igen.


Zarkosperfume Pink Molécule

Foreo Luna play
Biodroga moisture 24h ansiktscreme

Sp Wella Luxe oil hair elixir

Tre av fyra produkter storgillar jag redan! Ansiktscremen gillade jag inte supermycket, men allt annat har jag hunnit använda många gånger redan.

Foreon är så bra som jag uppfattat,
verkligen. Den man fick i kalendern är ej uppladdningsbar med en batteritid på 100minuter, sen är den bara att kasta, men ändå bra för att få prova ordentligt tycker jag. Känner jag mig själv lär 100minuter räcka minst 2år...


Hår elixiret blev jag verkligen överraskad av. Jag använder hårolja efter så gott som varje tvätt, men detta var nånting helt annat. Håret blir ej stripigt ifall man får för mycket och ger en otrolig glans utan att alls tynga ner håret, tror inte den är vårdande som en olja men iom styling ser håret superfriskt ut.


Parfymen från Zarkoperfume som heter Pink Molécule gillade jag stort, min svärmor tyckte också den var superbra. Den är lite stark nu som preggo men den är faktist en parfym jag kan tänka mig köpa, och jag köper ytterst sällan parfym ska ni veta. Den kostar 96€ för 100ml.

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229