Den efterlängtade helgen

Hej!

Vi hoppar över faktumet att här har blivit en liten bloggpaus, tiden har varit knapp, men så blir väl helgerna som förälder, en massa planer och lite extratid.

Helgen har bestått av en hel massa efterlängtade möten för vår lillkille. I lördags fick vi besök av min bror med familj som varit förkylda, äntligen var alla friska och kunde komma och välkomna lilla C!

Alvar speciellt var nöjd som en tupp över sin nya kusin. ♥
Alvar hade bakat brownies till kaffet, så goda! Jag minns de som igår när Alvar föddes(han är vårt första syskonbarn)och vi hälsade på dem vid BB i Vasa, och nu är han så stor så stor! Just skickade hans mamma att han gjort sitt första mål i fotboll. *gråtsmile*
På lördagskvällen fick vi mer besök som än inte träffat vår pojk och idag har vi varit på kalaskaffe till Antons syster. Hennes dotter som är Antons fadderbarn har i flera dagar sagt med väldigt bestämd röst att Nä nu far jag ti Kokkola o häls på bebisen! Haha! Nu äntligen var alla friska så dom kunde träffa den lille.

Nästa vecka har jag en massa roligheter för mig, vi har köpt en resevagn som hör ihop med vår babyskydd, bara att klicka i, så en mucho serious loppisrunda är inbokad. Tildes dopgåva ska stickas färdigt, grejer beställas och räkningar betalas(okej, de sista var int så kul..) och en hel del kaffekoppar intas för jag har äntligen köpt snabbkaffe haha! Aja, imorgon hörs vi pånytt.

Gillar

Kommentarer

Fia
Fia,
Vill du berätta vad er resevagn heter? Och vilket babyskydd har ni? Köpte ni ny eller begagnad resevagn?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Absolut! Vårt babyskydd är Akta Gracos logico hp och vår resevagn heter mirage, också från Graco, bara Gracos egna vagnar går med Gracos babyskydd! Vi köpte vår vagn begagnad 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229