Det förbjudna bytet

I veckan hämtade jag min nya telefon och bytte abonnemang på samma gång, vilket inte var så enkelt visade det sig, ringde min gamla telfonleverantör för att snabbt säga upp mina dåvarande abonnemang hos dem. “Har du fått nått erbjudande från företaget du byter till?”, “Om du beställer telefonen från oss kan du få en riktigt bra rabatt på den”, “Ser här att du använder telefonnätet riktigt mycket, om du vill kan vi byta till ett paket som passar dig bättre” i det här skedet hade jag upprepat ett artigt “nej tack, ni har inte telefonen jag redan beställt” kanske fyra gånger. Tillslut fick jag sagt upp abonnemanget och vi avslutade samtalet.

Och så började sms:en rulla in.. “Hej, vi har noterat att ditt abonnemang kommer överföras till xxx, du kan enkelt avbryta genom att svara “PERUUTA”.” En timme senare får jag ytterligare ett sms “Hej. Vår försäljare kommer ringa dig inom de närmaste dagarna i fråga om din abonnemangöverföring, svara på detta meddelade med “SOITA” så ringer vi upp dig inom de närmaste timmarna.”

Huh. Sega är bara förnamnet. Jag förstår att dom måste få erbjuda sina tjänster men när man gång på gång artigt tackar nej, kan man inte bara ge upp då? Social kompetens gäller väll i arbeten inom kundtjänst främst.

Well, det förbjudna bytet från iPhone till android är gjort! Saknar iPhonen men gillar verkligen min nya telefon OnePlus 5 med en fantastisk batteritid, alla tre kameror ska vara väldigt bra men jag tycker inte den är så speciell, men lite vardagsbilder till bloggen duger den för tycker jag!

Igår körde jag iväg till Jeppis för fredagshäng med Carro & tjejerna. Vi åt mockarutor som jag hade med, tog en promenad i efter-regnet-vädret och dansade loss till frozen med discokula och allt. Carro hade beställt födispresenter åt mig som inte hann fram till 23:e så dom fick jag igår, så fantastiskt fina! Ska visa dem nån dag. Tack tack tack älskade syster!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published.