DIY - kamerarem

Hej på er!


Det börjar vara länge sen jag visat upp nånting sömnadsrelaterat på bloggen, men nu är det dags igen. De senaste kvällarna har jag faktist suttit en stund framför symaskinen som jag kånkat ner från syrummet. Länge sitter jag inte eftersom, guess who's back, back again - foglossningarna. Att sitta och sy är tydligen det sämsta för att försöka hålla dom i schack, idag kunde jag gå i blåst hela vägen till Citymarket utan att behöva kröka mig eller pausa, så ännu en stund kan jag leva nåsånär normalt.


Hursomhelst, många sömnadsprojekt pågång till lilla bebisen, ska visa vartefter dom blir färdiga!


Idag ska ni få se ett kameraband jag sydde i somras men som aldrig kommit ner ur syrummet. Drog igång en mega-rensning och omflyttning på vinden här för några dagar sen, samma dag foglossningarna körde igång, ignorerar sambandet dock. Så syrummet börjar vara på raden nu igen, en vägg har jag tänkt måla och lägga upp en spegel och flytta lite förvaring. Målet med resningen är att ut klädlådor ur Charlies rum och inreda det med ett skrivbord och hans leksaker från vardagsrummet istället, nu när han börjat vila hänga på vinden själv.


Kamerabandet då, tyget har jag fått i ett samarbete med Tyg & Tråd Jakobstad, fusklädret är från ett pennfodral som inte kom i användning, resten är från kamerans orginalrem.

Tycker det blev riktigt gulligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229