DIY - så håller din telefonsladd längre

Hej på er!


Utan att jag haft någon som helst kontroll över det har bloggen legat nere från och till pga underhåll sen i torsdag, helt utan förvarningar. Den är superseg fortfarande och det är ett under att jag ens slapp in för att göra ett inlägg.

Har ni märkt av störningar? Laddar fortfarande bloggen superlänge när du läser dethär? Tack på förhand för hjälpen!


Men till nånting helt annat! I förra veckan fick jag hem min nya telefon. Har gått igenom bilder från bb och första året med Charlie, de allra flesta bilder är förstås telefonbilder och när vi kollade på dem bestämde jag mig för att uppgradera min telefon inför bebis nr 2.

Telefonkameror, oavsett hur bra dom var nya, upplever jag att dom(i min användning)håller 2år före dom inte riktigt orkar i annat än riktigt bra ljus. Oneplus som jag böt från var riktigt bra. Oneplus är det ända märke jag kan tänka mig förutom Apple, men nu längtade jag efter en telefon som funkar med min dator och är helt kompatibel med Instagram(vilket andriod inte är), så nu provar vi Iphone XS som ska ha tåligare glas och vara vattentålig. Wish me luck! Brukar spräcka skärmen inom ett halvår, vilket var den största orsaken varför jag böt till Oneplus sist.

En annan grej som gör att jag inte kommit superbra överens med iPhone är laddsladden. Fyra månader är maxtiden mina sladdar brukar hålla, oavsett om dom kostat tjugo eller en euro. Min granne tipsade mig om att dom håller betydligt längre ifall man klär sladden i Hama-pärlor.

Man klipper helt enkelt upp pärlorna och trär dem på sladden. Snyggare blir dom ju dessutom, för att inte nämna att man vet exakt vilken som är ens egen!

Gillar

Kommentarer

Fina Christina
Fina Christina,
Tycker det var ofta förra åretsom det var underhållsarbete på Nouw. Men det blir väl lätt så när det är en stor portal! Jag har haft min nuvarande telefon i 2 år nu i sommar och börjar bli lite sugen på att byta, *peppar, peppar* ännu fungerar den bra. Men glädjen i ny telefon är ju ändå något speciellt.
finachristina.fi
Cindyekman
Cindyekman,
Ja previs, Nouw-teamet har lovat många förbättringar och optimering 2020 så vi får se helt enkelt! håller tummarna att int behöva flytta igen 😅 Det är nog så roligt med ny telefon, känns fräscht och lite "nystart"!
nouw.com/cindyekman
Malin
Malin,
Jag tycker ännu bloggen är lite långsam.. och har av någon anledning problem att se bilderna i dina inlägg? De syns nästan aldrig åt mig🤔 Tack för en inspirerande blogg😊
Cindyekman
Cindyekman,
Nämen det var ju verkligen konstigt! vilken webbläsare telefon/dator använder du? Inget kag själv kan se över tyvärr, hoppas det blir bättre efter att alla underhåll är klara på siten. Tuden tack, Malin! 😊
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229