DIY- laptopfodral

Idag skall jag bjuda er på en av de snyggaste DIY's jag hittills gjort och visat er. På eftermiddagen efter bankärenden och annat tråkigt for jag till Eurokangas & loppis för att införskaffa material för dagens projekt. Tycker det har varit super oinspirerande att göra en massa roliga DIY(inför julkalendern) men inte fått visa några av dem ennu, så denna tänkte jag ha som en julklappstips-DIY-lucka men bestämde mej för att visa den direkt istället, så ni har lite humm om vad ni kan expect när julkalenderna väl börjar publiceras!

Dessa laptop/ipad-fodral tar knappt några minuter att göra, materialet kostade mig 4 ynka euros och ändå blir dom såå snygga.

Vad du behöver;
1. Mät eller googla måtten på prylen du syr fodralet åt, sätt till 1,5cm på sidorna. Djupet skall mutipliceras med 2,6 och där har du dina mått! Tygbiten till min macbook blev 35cmx63cm. 2. Sy en sidsöm på var sida och klipp locket med hjälp av vinkel-linjal. 3. Lägg en knut på bandet och trä egenom bandet med nål från rätsidan ca 1,5cm uppåt, klipp till lämplig längd och lägg en till knut på ändan av bandet, sy på knappen och Voliá!

>Ni som känner igen designen vet att jag tagit all inspiration från ett visst känt märke, och det står jag för ;)

  • DIY

Gillar

Kommentarer

Becka
Becka,
Fy så snyggt! 😃
beckasofia.blogg.se
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Thank you thank you 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229