Dubbet upp av dahlia

Hej på er!

Här har klockan hunnit bli halv åtta före jag hunnit sätta mig ner och blogga, jag har förberett för morgondagen en del, paketerat in det sista, fotat presenter och färdigställt lite rekvisita. Börjar bli riktigt taggad på inspelningen imorgon! Ni ska självklart få se vad vi pysslat med sen efteråt.

Idag hann jag färdigställa mitt andra stickalster i Dahlia-serien, dessa två stickade jag direkt efter varandra faktist, tycker verkligen inte om Drops Alpacka Silke, det är allt för glatt för min smak, så jag bestämde mig att göra en i baby merino direkt efter så jag lämnar med goda minnen av mönstret, och det gjorde jag minsann! Nästa projekt blir en halskrage i samma mönster tror jag bestämt.

Mönstren finns i boken “Kjaerlighet på pinner” av Lene Holme Samsoe.

55

2 Comments Dubbet upp av dahlia

Leave a Reply

Your email address will not be published.