EBAY HAUL

Ni som känner mig vet ju att jag är helt besatt av E-bay, wish & liknande sidor. Har beställt därifrån sålänge jag kan minnas, men nu när vi har hus, hund & bebis påväg så finns det så mycket mer man kan beställa! '

Ebay är en köp & sälj sida för hela världen, där finns många försäljare från Kina, som säljer produkter direkt från fabrikerna, därför är produkterna så billiga! På ebay kan du hitta allt, men komihåg att hålla dig under 40€ per köp för att vara säker på att du inte hamnar på tull-avgift, och använd alltid Paypal eller klarna(wish). Update: Jenni kommenterade: "Måste korrigera dig lite angående det du skrev om tullavgifter. Om man beställer för över 22 euro från ett land som inte tillhör EU kommer det moms på 24% på produkten. Tullavgift måste man betala på produkter/beställningar som kostar över 150 euro. Man slipper dock betala dessa summor ifall paketet inte lämnar i tullen. Kan hända att vissa varor är billiga eftersom de kommer direkt från fabriken men det kan också bero på att det är frågan om piratkopior eller varor som inte gått igenom samma säkerhetsprocedurer som varor i EU hamnar ut för." Så nu vet ni hur det ligger till!

Kom ihåg att leveranstiden från dessa sidor oftast rör sig om en månad!

Tänkte visa er en liten Haul med det senaste jag fått hem från Ebay.

Denna skönhet beställde jag i förra veckan, redan nu kom den hem! Länken tyvärr borttagen... 19 euros kostade den.
Denna söta body till lillkillen. Hittar inte länken. Tror denna var 3 euros.
Hur söta byxor? *hjärtögon* För en femma är dom dina!<
Stämpel var man själv kan lägga i det rätta datumet, bra att ha?! 2 euros
Denna var lite cool, har inte provat den ännu, men skulle vara super om den funkade! För 1€ kan jag ta chansen att den inte går som smort...

Hoppas ni fick lite ideér till julklappar osv. Om ni gillade inlägget, let me know! Har en hel del fynd från ebay att visa! ;)

Gillar

Kommentarer

Jenni
Jenni,
Måte korrigera dig lite angående det du skrev om tullavgifter. Om man beställer för över 22 euro från ett land som inte tillhör EU kommer det moms på 24% på produkten. Tullavgift måste man betala på produkter/beställningar som kostar över 150 euro. Man slipper dock betala dessa summor ifall paketet inte lämnar i tullen. Kan hända att vissa varor är billiga eftersom de kommer direkt från fabriken men det kan också bero på att det är frågan om piratkopior eller varor som inte gått igenom samma säkerhetsprocedurer som varor i EU hamnar ut för.
-
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tack för den! Då vet vi alla mer 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229