Efter fyra år i förvaring

Hej på er!
I fredags bloggade jag ju om förvaring och organisering, och jag tror banne mig att det flyttat in en pikuliten pedant i mig, Eller njä, det är väl lite att ta i. Alla gillar väl ändå känslan av att ha det organiserat och städat runt sig?

Hursomhelst, när vi var hos min syster Carro i fredags organiserade vi om i Los rum, sen på lördagskvällen fick vi äntligen upp denna efterlängtade hylla. Den har vi köpt från IKEA för närmare fyra år sen, den säljs inte längre tyvärr, grejen med varför den lämnat nermonterad är för att väggen bakom den är i princip den ända väggen vi har "kvar" som den ryms på, och fram tills nu har väggen varit vit o platt så därför har jag inte velat lägga upp den före vi fått färg på väggen, och det var ju verkligen ett bra beslut!

Korgen är från Jollyroom.


Ni som följer mig på instagram fick ta del av mina satisfying städ-bilder, och till alls vår stora glädje fotade jag fler före-foton igår, men från vinden, som varit i ett mellan-ommöbleringar-skede.

Jag har märkt ett visst beteende hos mig, ifall det inte blir fint, organiserat och lätt att hålla städat så orkar jag inte riktigt ens städa, och så är minsann fallet på vinden. Vi har bra med förvaring, men femhundra gånger för mycket kläder, och utan torktumlare så blir det väldigt lätt kaos, men vi jobbar på det och säker lösningar som sku hjälpa sitationen långsiktigt.

Enough med förvaringssnack, haha!
Imorgon ska ni få se en massa virkat, hoppas ni får en fin fortsättning på veckan.

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Här hittas en likadan hylla men med hyllplan i ljust trä. Tror faktiskt det var från din blogg back in the days som jag såg hyllan och tänkte att en sån ska jag ha! 😊 Har inte ångrat köpet en sekund och nu hänger den på väggen i vårt nya kontor.
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Oj vad roligt! Dom är fantastiskt fina domdär Ekby Gällö, undrar om dom kommer tillbaka till försäljning nångång... När vi köpte vår hylla hade jag också den som kontorsförvaring, hade stylat den så fint minns jag!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229