Efter regnet...

..kommer solsken.

Altså va? Har ni int uppdatera nå här? Hehe... Bra sku de ju va att få skyll ifrån sig lite. Nånej. Har haft en total kreativitet-dip de senaste veckorna. Främst pga kaoset som rådde hemma.

Men när jag igår klickade på statistiken med kisande ögon och upptäckte att ni fina trots rådande tystnad fortfarande kollar in här, så tänkte jag att visst kan jag bjuda på lite uppdateringar.

Förra helgen ringde syrran & mamsi för att erbjuda sina händer att städa undan allt som är jobbigt att se på hos oss. Oj vad ett rent och städat hem kan göra mycket med humöret. Visst har vi ju flera månader av kaos framför oss, trots det lyftes ett berg från axlarna när nedrevåningen nu är rensad och städad. De e nog bra detdär med en hjälpsam familj minsann.

Hursom så har nu mitt kreativitet-flöde kommit tillbaka, till viss del.

I veckan kom vår IKEA-leverans som jag beställde veckan före. Tummen upp för snabb leverans!
Däri fanns lite gott och blandat. En soffa, ett skåp, två hyllor, två barstolar & lite småsaker.
Söderhamn-soffan vi bestämde oss för redan i december har just blivit uppdaterad med nya överdrag, denna vita/grå har vi väntat på länge! Hörde ett fågel viska i mitt öra att ljusrosa också kommer finnas till salu snart... Kanske får köpa ett extra överdrag...

Skåpet heter IVAR och det kommer jag måla på ett kommande bloggevent. Frågan är bara rosa eller inte rosa. Får ta mig en funderare.

Ni ska få så mycket bilder så ni drunknar när hyllorna är stylade.

Just nu sitter vi i Jeppis. Carro sitter och nattar Lo med sin fagra sångröst. Anton sitter med Fia i famnen i soffan & jag och mitt invalidknä försöker överleva. Idag föll jag nämnligen med knät rakt mot vår cementtrappa upp till huset. Uppsvällt men jag överlever väl. That's whats up.

Nu ska vi dra vidare till the pears på korvgrillning och slänga in en och en annan burana.

Good to be back!

mvh. Invaliden

Gillar

Kommentarer

Rebecka
Rebecka,
Snyggt! Du har superbra smak 😊 är väldigt nyfiken på renoveringsbilder!
www.kreativarebecka.blogspot.fi
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tusen tack! Ska bättra mig, lovar 😉
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229