En 100% ostylad sjukstuga

Hej på er!

Hoppas ni har en fin vecka såhär långt. Igår bröt sjukstugan ut hos oss, Charlie hostar och snörvlar och inatt hade han den högsta febern han haft hittills i sitt liv. Det är lite lugnare nu på dan men vi tar det lugnt för att krya på oss snabbt!

Idag är det inte bara den tredje soldagen på rad utan också Runebergsdagen. Sjuka eller inte bruka vi ta tillfället iakt när det finns nånting att fira, så vi slängde ihop en helt vanlig muffinssmet, blandade lite glasyr och klickade hallonsylt i mitten, det blev supergott! Är man inget fan av de torra bakelserna blir dessa ett bra alternativ.

Orken att styla bilder är som bortblåst för mig under vinterhalvåret, känner jag mig rätt återväcks det intresset lagom till våren som vanligt.

Men jag fotar ju och bloggar åtminstonde brukar jag tänka.

Denna vecka räckte inte motivationen ens så långt som till att plocka ner kameran från hyllan, men uppdateringar ska ni nog få sålänge inte min förkylning eskalerar.

Nu ska jag plocka upp virknålen efter att just ha avslutat mitt senaste projekt, ska visa nån dag vad som kommit av mina stickor på senaste.

Hoppas ni har en fin dag och hålls friska!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229