En coronafredag och tomma hyllor i butikerna

Godkväll hörni.


Som på alla andra internets hörn snackas det Corona här också, inte mycket men visst har smittan varit i mina tankar också under dagen. Igår köpte vi hem lite extra och mer önskar jag köpa för att slippa skicka Anton iväg till butiken i onödan längre fram. Grannen och jag var igår på vägen hem från syjuntan via Prisma för att handla på oss lite bara för att känna att vi hamstrat, maletkött-hyllorna var helt tomma, brödet var slut och köerna långa fast klockan hann bli förbi stängning en helt vanlig torsdag. Skratta, gråta eller själv hamstra är frågan.


Specielllt rädd är jag inte men lite onödigt vore det att bli smittad som höggravid med astma, märkte ikväll när jag sjöng åt Charlie hur usel lungkapacitet jag har nu när babyn tar upp så stor plats som annars dedikerats åt mina lugnor, magsäck och annat märkbart. Well, vi har sysselsatt oss med målarfärger och vila idag. Charlie har nån slags trots pågång som tar otroligt mycket på mina krafter, men lika bra att träna upp tålamodet efter ett väldigt lugnt år.


Lite snapshots från dagen. Vi planterade lite ärtskott idag, Charlie och jag. Lite grönt på smörgåsen om en vecka skadar ju inte.

Glädjen jag känner över mina nyinköpta pelargonsticklingar är nästan löjlig.

Vid Sunds köpte jag också nejlikor inför husvärderingen. Dom fick ta plats i varsina vaser.

Nu blir det fredagsmys före jag kryper ner i vår renbäddade säng. Friday at It's best! Hoppas ni får en fin helg.

Gillar

Kommentarer

Undraren
Undraren,
Ska ni sälja huset?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229