En drömmig tid

Hej på er!

Vi har haft så drömmiga dagar här så man får nypa sig i armen. I förrgårkväll efter att vi ätit middag utomhus hoppade vi på varsin cykel och hälsade på Elliot & Selma som bjussade på kvällsfika på deras terass. Vi cyklade hem igen med en underbar himmel framför oss. Väl hemma på vår gata somnade Charlie såläng vi stod och snackade med mina svärisar, som tur är det bara några tiotals meter hem.

Igår städade jag hela förmiddagen trots att solen gassade genom springorna på persiennerna, det är väl ändå rätt hög vuxenpoäng. Så nu har ju humöret varit på topp minsann.

Egentligen skulle jag vilja skriva att jag borde jobba bort denna grundlösa glädje och tillfredställelse som jag får när vårt hem är städat, men faktist så vill jag inte det. Jag ÄLSKAR känslan efter att jag kört en riktig storstädning, speciellt ifall vi väntar gäster när jag går och piffar med blommor, tänder nått ljus och bara njuter av att nästan allt är på sin givna plats.

Det betyder inte att jag är deppig när det är smutsigt och råddigt hemma, men nog attans påverkar det mig. Till exempel nu när jag var sjuk i en vecka och inte storstädade en vecka för det heller, då försöker jag hitta på en massa program för att slippa vara hemma, för att jag inte fysiskt orkat städa. Men känslan att dra till Jeppis och lämna huset städat bakom mig, aah! Vetskapen att ingen stökar och smutsar ner före vi är hemma igen, haha.


Att ha det snyggt hemma har en stor betydelse för mig. Tror jag bloggat om dethär förr nångång, men eftersom att mitt huvud konstant snurrar på idéer, projekt, saker att sy av gamla skjortor och så vidare och vidare, så mår jag väldigt bra att ha ordning och fint runt mig. Rome was'nt built in a day, och det samma gäller verkligen vårt hem. Men nu när åren gått och saker funnit sina platser är glädjen stor att det blir riktigt riktigt fint här bara av att städa. Är det icke lifegoals så säg.

Vi boddet ett år på allt för liten yta bland flyttlådor och dam, så nu njuter man minsann.

Igårkväll hade jag gjort en LCHF-lasagne till middag, Charlies gudmor Josefine kom in och busade med lillkillen, vi kokade te och satt och snackade en bra stund för Charlie skulle sova. Sån fin avslutning på dagen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229