En effektiv tidssparare

Vet ni vad! De senaste veckorna har jag dragit ner på mitt telefonanvändande säkert upp mot 40% per dag, helt utan att tänka på det.

Om du är som jag och går med i alla möjliga olika grupper du hittar som låter intressanta, hear me out!

Radera facebook-appen i din telefon. Så enkelt!
Dessutom kan man behålla messenger appen, för den behöver jag ha kvar ändå.

Varje gång jag klickar mig in på facebook har jag minst 15 aviseringar, 300 nya inläg i de grupper som jag ej tystat. Det är sömnad, stickning, höns, hundar, vedspisar(?) , och bloggar. Jag har verkligen minst en grupp för varje intresse, och dessa tar sån tid av mig.

Först tänkte jag ta bort facebook helt och hållet, men så behöver jag ändå ha den kvar för mina kanaler och att söka info i alla femhundra olika grupper, och detta blev en väldigt bra lösning! Ifall man riktigt behöver kolla nånting från telefonen kan man enkelt gå via webbläsaren, men det händer väldigt sällan, oftast klickar man sig ändå in där endast per automatik. Appar överlag som man upplever slukar för mycket tid, att behålla kontot med radera appen ger verkligen resultat.

DO IT! ..och berätta gärna hur det gått för er!

8

6 Comments En effektiv tidssparare

  1. Harriet

    Super ide! Alla loppis grupper och bloggrupper jag är med i tar verkligen tid… Man blir nästa förskräckt då man tänker hur mycket tid som sätts på dem. Måste absolut prova knepet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.