En fantastisk djurpark & en sockersöt nattgäst

Hej på er!

Klockan är 23.30. För lite mer än en halvtimme sen somnade Charlie (äntligen) efter ännu en rolig sommardag. En tekopp brevid mig och äntligen kommer jag mig för att blogga!

Igår hade vi bjudit med min pappa, syster och hennes lilla dotter till Kälvi djurpark. Mina förväntningar var i stil med en bondgård med ett litet lekområde, ack så fel jag hade. Djurparken och museibyn hade verkligen nånting för oss alla, Zoe var kanske inte så värst intresserad av annat än hennes mammas patte men ni förstår.

Charlie skulle kunnat spendera dagar vid de uppradade gamla traktorerna man fick provsitta, vi hittade längst in en gammal grävmaskin som klättrade snabbt upp på topplistan. I vackra hagar och hus fanns höns, kaniner, kattungar, hundvalpar, hästar, getter, får, kor och min favorit - grisar!

Där fanns olika hus med små utställningar från hur det såg ut förr i tiden, en fotografateljé, urmarkare, knapphandlare. Det fanns så mycket så jag vet inte ens var jag ska fortsätta. Ett skepp som man fick gå ombord på, en gammal brandbil man fick sitta i, kompletta leksaksbutiker och så vidare. Ett magiskt ställe!

Uppdaterade en hel del på instagram under vår vistelse, kameran var med men den hann inte upp före kaffet var drucket och vi var påväg hem igen. Nästa gång ska ni få se bilder!

Idag har jag kört en liten loppisrunda(komplett haul finns på instagram) och firrat på mellan gårdarna här på Heinolagatan. Ikväll fick vi efterlängtat besök av Elvis och hans päron, lilla valpen som flyttat in hos Antons bror och hans fru. Elvis ska vara hos oss på vacay två dagar sålänge päronen är på resa.

Han är så gullig så man smälter lite! Misstänker att en liten pojke kommer smyga en och en annan skinkbit åt Elvis imorgon...

Så det är våra planer dagarna framöver - valpgos. Eller rättare sagt valpbus, har glömt hur vilda valpar är, haha!

Imorgon ska ni få se vad jag sytt i veckan. Vi hörs då!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229