En hektisk tid

Hej på er!

Vi har haft några hektiska dagar sen jag sist bloggade. Helgen inleddes med efterlängtad Letteringworkshop på fredagkväll. Lördagen hade vi kusinträff med hela vår familj och min fasters familj, vi kusiner ygnlar av oss aktivt så varje år finns minst en ny deltagare. Barnbordet börjar snart ta över, hehe!

Efter kusinträffen körde vi hem till kokkola, jag lastade en släpa full med kakelugn, bråte och skräp, och förberedde väskorna inför mamma-barnlägret jag och Charlie fick delta i måndag till tisdag. Lägret var riktigt mysigt, intressanta föreläsningar och en hel massa lek. Ljudnivån vi delade med resten av de 100 deltagarna var vi lite ovana med, det blev två intensiva och minnesrika dagar.

Kvällen efter lägret hälsade lilla valpen Elvis på oss, så mycket gulliga valpar i vårt liv! Morgonen därpå satt jag mig ner i syrummet för att sy de sista sömmarna på en klänning min syster beställt, den blev klar och vi satte oss i bilen och körde iväg till Glasburket för lite kusinhäng. Vi simmade, åt gott och packade sen in oss i bilen ännu en gång för att möta upp en hop vänner i Larsmo. Barnen busade, vi drack några koppar kaffe och updaterade varann om vad som är pågång i våra liv före vi halv 10 körde hemåt mot Kokkola igen.

Somsagt, några hektiska dagar. Idag går tvättmaskinen på höga varv och klädlinan är i aktiv användning. Ottilia kommer hit och hänger med oss en stund, vi ska ändringssy några klänningar och dricka kaffe. Nu några dagar framöver ska vi nog hålla oss i hemknutarna känner jag.

46

Leave a Reply

Your email address will not be published.