En lättnad

Hello! Idag har jag städat, fixat lite scheman och bröllopshäfte i InDesign, gosat med lill-fia, gjort köttbullar och potatismos med lingonsylt från scratch & fått en lättnadens känsla i kroppen efter ett mycket lyckat loppis-besök. Jag mindes från före julen då jag var till ett av mina favoritloppisar, att där fanns en hel hylla full med ljusstakar i mässing, i varierande storlekar. Jag kollar alltid efter dendär hyllan när jag är vid loppiset men aldrig hittar jag nå fler än några enstaka.

Nå idag så tog jag itu med saken, trots rädslan att dom alla tagit slut, och frågade tio minuter före stängning vid loppiset om dessa möjligtvis finns kvar. Jag fick följa med in till bakre lagret och där fanns lådor med ljusstakar i alla möjliga former och färger. Prislappar saknades men jag plockade åt mig en korg full och tänkte kosta vad det kosta vill, ändå billigre än att köpa nya. När jag kom till kassa konstaterade kassören att 30(!) cent för de mindre och 1,50 för de stora blir ett bra pris, wiihoo!

Nåväl, sen jag för nån vecka sen slökollade på bilder från svenska bloggares bröllop och såg denna samling, har jag suktat efter att få ha mässingljusstakar på bröllopsborden. Nu fattas bara en drös glasvaser.

Samlingen som hittills kostat mig elva ynka euros.
Denhär maffiga kommer stå på bordet var jag och Anton kommer sitta under kvällen.
Men tills det får den stå på köksbordet.
Så nu återstår att söka fler högre ljusstakar & bränna ur allt gammalt stearin och kolla så de vanliga ljusen ryms i. Loppis-ljusstakar brukar ha en tendens att ha väldigt olika mått, så lite får man snickra ljusen. Jag tänkte lite lika som Colorelle, att jag kan hyra ut samlingen om nån behöver lite extra ljusstakar under sommaren. Ta kontakt på cindyekmann@gmail.com i såna fall vettja!

Gillar

Kommentarer

Ida Bengtsson
Ida Bengtsson,
Hej! Jag googlade på mässingljusstakar och hamnade här. Har du några kvar som du vill sälja? 😊 Ska själv ha en till mitt bröllop.
Idisslaa.blogg.se
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Hejsan! Ja hyr ut hela min samling ifall du är intresserad, men säljer inget tyvärr. 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229