En månad Curly Girl - insikter

Hej på er!

Tänkte uppdatera lite på curly girl fronten nu efter en hel månad och väldigt mycket förändring.

Några insikter hittills:
- Mitt hår har hög porositet och kräver därför rejält mycket återfuktning, det kan kännas torrt fortfarande trots att jag haft både hårmasker och balsam i tre omgångar redan.
- Det kommer bli en svettig sommar! Iof så svettas jag otroligt mycket också när håret är plattat, eftersom att jag har såå väldigt tjockt hår, och den volym jag fått nu är icke att leka med.
- Det tar tid.
Mitt hår kommer behöva mycket tid före Curly Girl-metoden ger mig praktiska resultat, se den första punkten.
- Facebookgrupperna är ett måste. Där finns svar på verkligen allt.
- Bunkra upp! Alla Curly Girl-vänliga produkter är slut i hela staden till och från, så åtminstonde för stunden tills hypen lagt sig behöver jag bunkra upp rejält, eftersom att mitt hår behöver otroligt produkt.

Nu är jag då en månad in i CG. I helgen försökte jag kallföna håret platt för att inte svettas riktigt lika mycket om huvudet, och kom fram till att dethär håret finns ingen chans att få platt och slätt längre. Fast lockarna inte är speciellt stora har håret helt ändrat karaktär. Bilderna är tagna idag, igår duschade jag, kramade in mycket leave-in och sov med håret uppknutet i en t-shorta. Till denna punkt av metoden har jag längtat, att kuna självtorka under natten och lockarna är superfina och hålls.
Ska bli spännande att se hur håret ser ut om ytterligare en månad!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Vad roligt! Eller hur, en hel vetenskap! Märker jättestor skillnad på mitt hår med att jag förr alltid fått stora tovor i nacken ifall jag inte fönat håret platt, nu trots att jag har väldigt rufsigt hår dagarna för tvätt tovas det inte alls längre, det i sig är värt allt jobb känner jag!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229