En onsdag i Jeppis

Hejsan!

Idag började vi dagen med möte i Jacobstad, vartefter vi passade på att luncha vid Banks, söka lite rekvisita på loppis, besöka Sunds & fika på Skorpan, ni vet den vanliga rundan i Jeppis.

Anyhow så fick jag ett ryck och påbörjade sommarens örtodling. Nu har jag ju i ett par år längtat efter en trädgård var jag kan odla potatis, rädisor, morötter och örter. Nu är tiden inne. Bröllopsfixet är så gott som klart så nu börjas det, mamma var dessutom hit och planterade lite hallonbuskar & en rabarberplanta åt mig på bakgården, tusen tack mamsi!

Inomhus kommer jag odla lite örter till matlagning och resten på utsidan. Egentligen är jag inte så intresserad av odling så jag skulle orka ta reda på hur man egentligen gör, har frågat lite av mamma som kan allt här i världen förutom dataprogramering, så helt ute och cyklar är jag inte.

Förra veckan började jag gro potatisar i källaren men till min stora förvåning (sarkasm) märkte jag att dom blivit till stenar. Hehe. Lika bra att fara efter en påse odlingsbara från KodinTerra med andra ord.

En supersöt DIY & mer om min inomhus-odling får ni se imorgon!

Dessa pallkragar rekommenderar jag varmt. Bara att smätta ner på gräsmattan, lite hö eller tidningspapper under, jord på & börja så! Rimma ju!

Nu ska jag vända ihop en kladdkaka och ikväll väntar möte med våra bröllopsfotografer, håll tummarna för åska, världens mysigaste!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229