En riktigt bra Black Friday

Hejsan vänner!

Vilken fredag jag haft hittills alltså! Så mysig. Började dagen med att koppla om våra sladdar till våra fönsterstjärnor - ni som följer mig på snapchat fick följa med när jag efter en google-session på 1minut förklarade mig själv el-ingenjör ;)

Nånej jag tog nu reda på att blåa sladden skulle på N, och här lyser dom ennu sex timmar senare, ingen eldsvåda - så det gick ju tydligen bra hehe! Hoppas int mitt försäkringsbolag säger upp kontraktet nu... Isåfall var det Antons högt utbildade el-ingengörs-pappa som kopplade ;)

Så mysigt att komma hem när stjärnorna lyser i fönstren & ljuset är tänt dygnet runt i lyktan utanför dörren, ah drömmen alltså. It's the little things!
Stjärnan är härifrån(adlink), och sladden härifrån.
Fixade skinka-soltorkadtomat-oregano-omelett och satt och mös bland mina julstjäror! ♥ Klockan 10 hämtade Ottilia upp mig - vi for efter min symaskin som var färdigservad(woop! Babynest-tutorial nästa vecka!) fortsatte till H&M som bjussade på -20% på allt, så jag passade på att köpa svarta "uggs" i den superlåga modellen, så mysiga, ennu bättre att dom ju passar på mina boll-fötter... Lite strumppisar till Egon köpte jag också med mig hem. Efter det hälsade vi på vid mitt gamla arbete, köpte lite tvål, gränna-godis och lag in en loppis-beställning åt min gamla jobbkollega- så nu håller vi alla tummarna på att det nappar! Vidare till Legera för att hälsa på Cecilia som bjussade på -20% på valfri produkt(inga möbler dock), tomhänt kom vi ut trots att Ottilia var nära på att slå till på några HAY-stolar.
En timme senare satt vi oss ner på kaffe vid Arnolds & tog en sväng via nån pop-up blombutik och köpte med oss lite hyacinter för euron styck!
Ett snabbt varv via Asko resulterade i en ny stol åt mig & en yllematta åt Ottilia, med sina sjuka -40% på allt passade vi på! Stolarna vi har vid köksbordet köpte jag ju på loppis, tyvärr fanns där bara 5 st - ojämnt antal, så en till fick flytta hem till oss. Till min stora förvåning är den ännu bekvämare än våra andra stolar. Fram till onsdag är erbjudandet i kraft om ni vill passa på! Där fanns också vita och svarta av samma modell.
När jag kom hem fanns både en garn-katalog och en garn-beställning i postlådan, score! Nu har jag tryckt in en sallad framför datorn och ska ta en snabb städning på några timmar så här är fint imorgon inför den årliga lillajulsmiddagen, mys!!

Hoppas ni haft en minst lika bra fredag som jag, om inte kan ni ju köpa lite stolar & skor - det hjälper, jag lovar!

Förresten så kommer jag nästa vecka sälja min kamera, nån som behöver en billig Nikon D7000 med tillhörande batterigrepp? Välanvänd men bra - hör av er till min mail isåfall. cindyekmann@gmail.com Kameran har hittat ny ägare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229