En söndag i vår smak

Hej på er!

Hoppas ni fick en fin helg. Min var faktislt enastående. Vi var som jag nämnt på morsvila i lördags, jag och ca 20 andra fina mammor i församlingen, ute vid Kalvholmen. Vi fick höra till kloka ord om självkänsla och -bild, äta god mat och sticka. Ifred. I flera timmar. Perfekt! Jag hann avsluta skaft på ett par sockor, avsluta en mössa åt Charlie och sticka en julklappssocka till. Dagen började med frukost klockan nio och avslutades med knytkalas och förlossningsberättelser på kvällen. Fantastiskt mysigt!

På söndagen turades jag och Anton om att vila på soffan hela morgonen, promenerade med Charlie en stund i det vackra vädret före vi fick lunch vid mina svärföräldrar och fortsatte sen till Larsmo på kalas.

[gallery ids="10717,10720,10718"]

Smörgåstårtor, cheesecakes, bullar... you get the point, vi firade Antons svägerska som fyllde år. Vi byggde lego med Charlies Esse-kusiner och njöt av deras fina julpyntade hem!

Efter kalaset hade vi stämt träff med Ida & Toni vid korvgörans, och blev däreftet bjudna på glögg och julstjärnor hemma hos dem. Charlie blev så till sig när han fick se katterna och gick mest och försökte klappa dem hela tiden. Det var så gulligt att se då han stod med benen böjda, händerna på knäna och lutade huvudet mot dem för att dom var så gulliga. På samma sätt beter han sig när han ser bebisar, gullungen!

Vi hann minsann catcha upp den senaste tiden före vi begav oss hemåt, för sent som vanligt. Charlie somnade i bilen och päronen innanför dörrkarmen, nästan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229