En vinterdag + ny frisyr

Hej på er!


Vi hade en sån fin vinterdag igår. Efter vi fixat lunch drog vi på oss ytterkläderna och drog ut för att njuta av decembersolen. Charlie fullkomligt älskar sparken vi fick i julklapp förra året, tyvärr är det inte ofta riktigt bra sparkföre här, men idag flög vi fram utan ett gruskorn i sikte!


Före vi förde vår förra bilstol, som började bli för gammal, till ekorosk tog jag tillvara bältet och monterade fast det på sparken istället, det har verkligen varit superbra att ha, redan förra året kunde vi sparka utan att vara rädd att Charlie föll av när vi bromsades in av grus eller annat som kommit i vägen.

Renen han fick av mommo, aka lillajulgubben, skulle med ut idag också.

Förresten så har jag färgat håret! Superdålig bild, I know. Jag tog det kloka beslutet att färga håret i den färg min utväxt är, det blev nästan exakt faktist, jag lag ingen färg alls i utväxten. Längderna är lite ljusare för lite mjukare övergång. Nu äntligen behöver jag inte fundera på utväxter och blonderingar längre, tills jag bleker håret pånytt vill säga.

Nu är vi sparkade passade vi på att prova vår vinst från helgen, ett sittunderlag av fårskinn från Karlebyföretaget Biskophides . Det passade verkligen perfekt på den lilla sittytan istället för ett stort fårskinn. Har drömt om krulliga fårfällar varje vinter, tycker dom är så otroligt vackra!

Före vi drog in för att dricka varm choklad skulle vi göra snöänglar, skotta snö, fråga fyra gånger för säkerhetsskull ifall vi inte ska ta fram sparken igen, ni vet hur det är. Om det ändå skulle vara lika lätt att få in dem igen som det är att få ut dem. Oavsett hur länge vi är ute så lockar det sällan att återvända in i värmen. Chokladen smakade sen extra bra när benen hann börja frysa!

När pappan kom hem från jobbet åt vi en riktigt god risotto jag kockat ihop av det som fanns i kylskåpet. Vi drog på oss kläderna igen för att traska iväg till butiken och köpa en ny pulka, Charlie har använt sin babypulka fram till nu, baken ryms just och just med halva benen hängandes utanför... Så nu är vi redo för pulkabacken också.

Idag står tisdags-playdate på schemat, bara några hundra meter hemifrån denhär gången, så vi får se ifall vi tar pulkan eller sparken dit.
Hoppas du får en fin tisdag!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Snyggt hår! 😊 Tänkte ja sku fråga när jag såg den fiffiga bältesfunktionen på bilden redan på IG. Men nu fick jag ju reda på hur du gjort. 😊 Än är det ju inte aktuellt med sparkåkande för vår del, men kanske nästa vinter.
finachristina.fi
Cindyekman
Cindyekman,
Jaa, visst smart! 😅 Gäller förstås att ha en extra bilstol att ta från...
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229