Ett foto i timmen

10.00 – Morgonmys. Vaknade just, oftast stiger vi upp tidigare – runt 8, men jag for lite senare o sova igår så var lite trött, hehe. Så då brukar vi helt enkelt sova längre.
11.00 – Efter en timme morgonmys och påklädning är frullen redo att intas, både kaffet och mjölken slut – kaos. I förrgår fick vi tömma halva frysen för att få in en plåt med lyxbitar, så här har vi fem påsar äppelsylt som blev upptinade, får dela ut dem åt grannskapet imorgon.

12.00 – I bilen påväg mot Jakobcity med nya stickningen jag påbörjade igårkväll(höstlövsjackan är klar och blockas som bäst), tanken var att prova nya caféet FIIKA men vi for istället till Carros…

13.00 …var vi blev bjudna på lunch. Lagom till kaffet anslöt sig ennu en syster och vi drack kaffe med Skorpanbullarna vi hämtat på vägen dit. 

14.00 – Kusinmys ♥

15.00 – Fortfarande hos Carros, vi ammar & skvallrar – the usual. Fia löper så hon får snällt gå runt med en baby-body på sig, stackarn. Franskisar har ingen svans så vanliga hund-trosorna funkar icke. Men bodysar i strlk 68-74, mycket bra!

16.00 – Charlie börjar bli trött pånytt så vi söker oss ut med varsin vagn och skuttar iväg till mammas & pappas.

17.00 – Framme vid vattungen bestämmer jag och Lo att vi ska baka till kaffipausen sålänge Carro fixar mat. Havreflarn blev de, int så runda men desto godare!

18.00 – Charlie vaknar efter att hans mamma hällt i sig några kaffekoppar,  så var det Charlies tur att äta.

19.00 – Pappa har köpt en båt som ska fixas upp, snäll som jag är ställer jag upp på “före”-fotografering.
20.00 – Vi söker oss mot Carros för att hämta bilen och köra hem igen.

21.00 – Sitter hemma i soffan med en bebis på golvet, en hund i famnen & en man i köket – som fixar kvällsmat, entrecoté som lämnade av från igår, känns lite löjligt att äta till kvällsmat haha.

Det var den torsdagen, imorron ede freedag och jag är taggad på marknad i Jeppis, får se hur de blir!

8

Leave a Reply

Your email address will not be published.