Ett foto i timmen-ish

Hej på er!

Tänkte fredagen till ära bjussa på lite vardagssvammel. Med morgonmålet på fatet och kaffet brevid njööt vi av morgonsolen som sken över matsalen, varsin avocado-macka med stekt ägg åt vi imorse.
Igårkväll bestämde jag med grannfrun att vi skulle fixa lunch tillsammans, jag gjorde en paj med inspiration från detta recept, med en hel del ändringar. Den blev riiiktigt god, till det stekte jag kycklingfiléer med pesto. Mm-mm-mm!

Efter att vi suttit och njutit av solen och maten svirade jag om från min bästa sommaroutfit till lite mindre fina kläder, med Charlie i barnstolen målade jag vår ytterdörr sålänge han målade med sina vattenfärger. Gudmor kom förbi efter hennes springtur och vi hängde på gården och i kvarteret fram tills klockan fyra. Några minuter efter att vi återvänt in var Charlie framme med sina små gulliga händer och drog ner två bretten försådder... De små plantorna är nu huller om buller och jag vet inte vad som är vad, nåja det lär ju synas sen mot sommaren - ifall dom överlevde fallet vill säga, haha!

Charlies nerstökande blev en bra orsak att dra fram dammsugaren, så vi fredagspiffade lite och körde en snabbstädning på nedrevåningen. Syrenkvistana jag plockade in i veckan har redan börjat få mycket fina blad!

Efter att vi ätit middag tillsammans passade jag på att ta efter-foton av dörren. Såhär blev det! Dörren var väldigt väderbiten, när jag sandpapprade den igår bara dammade yttersta lagret bort, så lite kärlek var välbehövt! Ännu nångång ska jag måla insidan och karmen, men tillsvidare nöjer jag mig såhär.

Charlie somnade efter middagen så vi har en kväll tillsammans, jag och min man. Vilken dag alltså! Hoppas du får en fin helg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229