Ett gott råd & ett brudpar

Igår fick vi ta del av Sonja & Toffens stora dag! Såå otroligt vackra var dom, jag minns att jag sa åt Sonja i början av sommaren när hon berättade vad som ska göras och vad jag kan hjälpa till med, att det viktigaste är att skippa allt onödigt, och se till att inte stressa allt för mycket den sista veckan, så att man kommer ihåg att njuta, och klarar av att ta in vad som riktigt händer. Allmänt tips åt ni som går i bröllopstankar - superviktigt att försöka att inte stressa tiden före bröllopet så ni kan slappna av under den stora dagen!

Jag hade endast med den lilla kameran, men här får ni lite pics från dagen, som får tala för sig själva!

..förutom den sjätte bilden, den känner jag att jag behöver förklara. Alltid när nån fotar nånting så smyger jag med mitt middlefinger i bilden, för att ja - why not. Så nu gav Antons bror payback.

Hade planerat in en extra halvtimme före kyrkan till att fota min outfit, men stora kameran glömde jag hemma och mina fötter var så uppsvällda så jag orkade inte se på dem ;) För min outfit, eller min nya kjol rättare sagt - var smashing! Kanske provar pånytt i veckan.

snapchat postade jag aktivt trots Soneras bristande nät, cindyekman heter jag där. Nu ska vi iväg och handla, idag få vi nämnligen matgäster hit, och dom ska få en maträtt som blivit lite tradition för oss, men mer om det senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229