Ett schema fyllt av roligheter

Nåja hörni, nu e jag, kanske lite iallafall, tillbaka på bloggen.

Den senaste veckorna har helt enkelt varit så proppfulla med roligheter att jag inte hunnit, kunnat eller orkat blogga. Mycket pågång helt enkelt, snart ska ni få veta mer om allt som händer här i Kokkola. Så taggad!

Jag har också jobbat en hel del med ett projekt vi dragit igång, Design Kokkola POP UP shop & café. Där finns stans mysigaste kaffehörna, med stans godaste kaffe, från Rogers Coffee, till salu finns produkter för alla åldrar och typer. Lokalproducerade och dösnygga. Märken som Highway Design, Kollektivet Fyran, Elina Rebers, Pimjalo's knäcke, EmmaLottaDesign & Gedigo ställer ut sina produkter för försäljning. Med den mysiga julmusiken i bakgrunden kan man smyga runt i butiken med en kaffekopp i handen och shoppa de sista klapparna. Hur bra?!

Anyways, idag har varit i Jeppis. En fyra timmars photoshoot i jobb & samarbete. Mer från det får ni se i helgen!

Michelle ställde snällt upp som modell åt mig för foton på EmmaLottaDesign's produkter som finns till salu vid POP UP-shoppen. Check them out!
>Dessutom har jag gosat med denna mysiga kille, Michelle's mops Kenzo, åh jag dör söthetsdöden! Kanske packar ner honom i väskan nästa gång jag far dit, hihi.

Tack för idag Michelle, ska bli så roligt att börja på med redigeringen!

Gillar

Kommentarer

Kitty
Kitty,
Låter roligt! Måst kolla in det om jag hinner ett varv till ti kokkola ännu innan jul. Var nånstans finns det? (var ju bara två gånger ti kokkola förra veckan...) /Kitty
dromgarden-10.blogspot.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jo det ska du absolut! Det ligger vid torget, en platt liten byggnad framför stadshuset 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229