Ett sprucket däck & Kaffia-öppning

Igår bestämde jag & Nicoline efter att ha varit nyfikna i månader, att äntligen besöka Kaffia, ett café som öppnade sina dörrar igår i inget mindre än Jeppis!

Caféet var riktigt mysigt, och med sina många valmöjligheter bland bakverk och annat föll min lott på en semla med skinkfyllning och en brownie, nästa gång ska jag nog prova nånting i den nyttigare änden, vilket ju e så roligt med Kaffia, att man hitta både veganskt, sockerfritt & glutenfritt. Supergott var det!

Dessutom konstaterade vi att priset var relativt lågt för bra grejer, bakade på plats dessutom.
Efter vårt café-häng traskade vi vidare till Lindex, Kappahl & Urban life, shoppade babykläder som vanligt och så hittade jag en SÅ snygg klänning! Ska visa den ihelgen.

När jag vinkat av Nicoline ringde jag mamma om lite bär-hjälp. Jenny har nämligen hämtat babysängen jag köpt, och hade den i bilen på deras gård, smidigt hämtade vi den och fortsatt till Carros för lite bebis-gos. Kvällen smög sig på och jag sku bege mig hemmåt, strax efter Abc börjar bilen skaka underligt, och jag kollar på displayen som berättar att mitt framhjul är helt utan luft... Däcket sprack ungefär 100m före skyltarna slog om till 80km/h, skulle jag inte kört i 50km/h vet jag int vad som sku ha hänt. Nå jag blinkade ner och inväntade räddning. Hjulet bara pös och var tom ner till fälgen, så att ta sig nånstans var lite omöjligt. Tur har jag en far med bra tålamod & en man med räddnings-instinkten i skick. Hjulet gick ej att fixa så vi fick lämna bilen i Jeppis.

Tur i oturen verkar vara lite min grej på sistone. Nästa vecka ska ni få sen sängen!

Nu ska jag ta Fisen under armen, trotsa foglossningarna och bege oss ut i höstblåsen!

Gillar

Kommentarer

Karin B
Karin B,
Fikat ser jättegott ut!
www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229