Förbi halvvägs - graviditetssnack 21+0

Hej på er!


Hoppas ni har en fin fredag.

Graviditeten går framåt, och tur är nu det. Så pass framåt har det gått att vi fick kryssa av nästa milstolpe, rutinultraljudet. Allt såg riktigt bra ut, vi hade en superbra ultrasköterska som vi haft förr också, hon gick igenom allt från läppspalt till att visa njurfunktion och berättade om exakt allt hon kollade efter. Så nu fick vi pusta ut igen. Nu vet vi ifall det är en lillasyster eller lillebror som håller låda där i magen min. Jag har ett namn färdigt redan, men Anton är inte helt överens, iofs var det så med Charlies namn också ;) nånej, nog ska vi hitta nånting vi båda gillar.


Efter julen har min gamla, kära vän Rennie fått tillbaka sin plats i mitt hjärta. Rennie är tabletter som lindrar sura uppstötningar. Under juldagen fick jag springa till toaletten helt säker på att jag kommer spy, så aggressiva är dom. Men Rennie lindrar de gånger jag glömmer äta regelbundet så än så länge går det att jobba emot relativt bra.


Mina fötter känns konstant som att dom håller på att svälla upp, men det är bara fantomkänslor, för när jag kollar ner blir jag förvånad över att mina fötter är normala, jag kan liksom inte pussla ihop normala fötter och halvt gången graviditet. Tacksam är jag hursomhelst sålänge vätskan hålls i balans!


Igår köpte jag de första kläderna, secondhand av en kompis. Vi har nog så det räcker egentligen, men några små måste man ändå få unna sig tycker jag. Lite funderingar går i hjärnan min över klädförvaring, vi har en sån fantastisk lösning nu när vi har alla Charlies kläder precis under bänken(så har vi haft det sen han var nyfödd) där jag står och viker de rentvättade kläderna och där var skötbordet kommer vara, så har man nära att lägga ner och plocka upp. Får se ifall vi kör en till uppsättning utdragbara lådor åt lillen, eller ifall Charlie får ett nytt klädskåp.

Magen ser nu riktigt gravid ut, och mina kläder borde jag organisera efter användbart och icke-användbart. Det får bli en annan dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229