Förlåt på förhand

...alla ni som är lika sjuka med garnnystan som jag är.

Igår gjorde vi ett besök till Larsmo för att hämta min beställning på garn, dessutom lag jag till några garn i påsen då jag nu en gång var på plats. ÄLSKAR att Drops-garnen är så mycket billigare än andra märken i samma kvalité(eller t.o.m sämre kvalité...).

Merino-kvalitén är mina absoluta favoriter. Extra fine & Big Merino stickar jag mer än gärna, Baby merino tar dock lite för länge att sticka med när dom är så tunna, men gillar dom också!
Två nystan Air slank också ner i påsen, av dessa ska jag göra världens gulligaste mössor, hoppas dom räcker till flera så får alla tre av dom yngsta kusinerna varsin! Har dock aldrig sett nått mönster på det jag ska sticka, så jag tror jag ska göra mitt första egna när jag ändå är igång!
På stickorna har jag nu en kofta i extra fine, igårkväll fick jag ihop det ena framstycket och ska nu börja på nästa. Jag har stickat mönstret förr, ni kanske minns min första kofta? Så det går undan med denna!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Jag skulle nog säga att alla garn passar både virkning och stickning, men till t.ex små figurer som virkade bollar eller kramdjur skulle jag använda bomullsgarn, och till stickasockor köra på ullblandningar! Man kan t.ex både sticka sockor och virka, så tänk utifrån du ska göra och fråga vid din garnbutik, dom är alltid hjälpsamma! 😊
www.cindyekman.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Haha vilken fin komplimang! :*
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229