Förverkar och dirty thirty

Oj shit alltså. Vaknade i natt med såna smärtor så jag trodde nån muskel hade gått av i mitten. Skrek, kved mig och grät på samma gång jag försökte hitta nån slags bekväm position, med en kudde under magen i fosterställning med Anton som masserade korsryggen hjälpte det och jag börja istället må dåligt efter att magen krampat så länge. Så obehaglig känsla. Kom fram till efter ytterst lite googlande att det säkert var förverkar som jag hade. Har haft likadan smärta hela veckan, men på betyyydligt lägre nivå, som är sammandragningar. Så förverkar måste vara vad det var. Helt kiva idé att skotta snö igår. Hehe. Not.

Fisen har legat och gosat på min axel hela dagen sålänge jag vilat bort sammandragningar. Älskade lilla hund! ♥
Ikväll nalkas fest på gatan, vi ska fira Lina som fyllt år! Så lite pics ska ni få sen nångång. Nu ska jag föna råttboet, slänga på lite contour & rulla iväg till granngården. Trevlig lördag!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Hej! Vad jag minns har jag int tryckt nå tröjor hemma 😃 men om du bara ska ha några tröjor finns textilfärg vid Suomalainen Kirjakauppa! Ska du trycka många finns alla möjliga tillbehör på ebay! Se till att sköta om dem på rätt sätt efter färgningen så färgen håller! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229