Förverkar och dirty thirty

Oj shit alltså. Vaknade i natt med såna smärtor så jag trodde nån muskel hade gått av i mitten. Skrek, kved mig och grät på samma gång jag försökte hitta nån slags bekväm position, med en kudde under magen i fosterställning med Anton som masserade korsryggen hjälpte det och jag börja istället må dåligt efter att magen krampat så länge. Så obehaglig känsla.
Kom fram till efter ytterst lite googlande att det säkert var förverkar som jag hade. Har haft likadan smärta hela veckan, men på betyyydligt lägre nivå, som är sammandragningar.
Så förverkar måste vara vad det var.
Helt kiva idé att skotta snö igår. Hehe. Not.
desenio-1225Fisen har legat och gosat på min axel hela dagen sålänge jag vilat bort sammandragningar. Älskade lilla hund! ♥
desenio-1226Ikväll nalkas fest på gatan, vi ska fira Lina som fyllt år! Så lite pics ska ni få sen nångång. Nu ska jag föna råttboet, slänga på lite contour & rulla iväg till granngården. Trevlig lördag!

2

2 Comments Förverkar och dirty thirty

 1. Anonymous

  Hej! Kommer jag ihåg rätt att du en gång tryckte tröjor själv hemma? Kommer du isf ihåg var du köpte tryckfärgen och materialet? :D

  Reply
  1. Cindy Ekman

   Hej! Vad jag minns har jag int tryckt nå tröjor hemma :D men om du bara ska ha några tröjor finns textilfärg vid Suomalainen Kirjakauppa! Ska du trycka många finns alla möjliga tillbehör på ebay! Se till att sköta om dem på rätt sätt efter färgningen så färgen håller! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.